ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προσοχή από πορτοφολάδες συστήνει η Αστυνομία

Σε συγκεκριμένα περιστατικά επιτήδειοι άρπαζαν πορτοφόλια από ανυποψίαστους πολίτες την ώρα που ψώνιζαν

Newsroom K

Μειωμένα είναι φέτος τα περιστατικά κλοπής πορτοφολιών ανυποψίαστων πολιτών την ώρα που ψωνίζουν σε πολυκαταστήματα στη Λεμεσό, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ωστόσο, οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί καθώς έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες κάποια κρούσματα, κυρίως στην οδό Ανεξαρτησίας.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, τις τελευταίες δύο μέρες έχουν καταγραφεί ορισμένα περιστατικά όπου επιτήδειοι άρπαξαν πορτοφόλια από ανυποψίαστους πολίτες την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους σε διάφορα καταστήματα.

«Κάποια από τα περιστατικά έχουν σημειωθεί στην οδό Ανεξαρτησίας, ενώ άλλα σε πολυκαταστήματα για αυτό οι πολίτες πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ με τις τσάντες και τα προσωπικά τους αντικείμενα», ανέφερε.

Όπως επεσήμανε ο κ. Σωτηριάδης, τα περιστατικά αυτά είναι μειωμένα σε σχέση με άλλες χρονιές. Σημείωσε πως η παρουσία της Αστυνομίας στην οδό Ανεξαρτησίας σε ειδικό περίπτερο και σε μεγάλα υποκαταστήματα φαίνεται ότι έχει βοηθήσει στον περιορισμό του φαινομένου.

Τόνισε όμως ότι οι πολίτες πρέπει να είναι πάντοτε προσεκτικοί. «Δυστυχώς οι επιτήδειοι έχουν αυξηθεί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα πορτοφόλια μας, με τις τσάντες και τα προσωπικά μας αντικείμενα όταν βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους, να μην αφήνουμε αντικείμενα αξίας στα αυτοκίνητα μας και να λαμβάνουμε μέτρα ασφαλείας για τα σπίτια μας, απλά πράγματα που μπορούν να προφυλάξουν την περιουσία μας και εμάς από περιπέτειες», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X