ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:18
 

Πυρκαγιά κοντά στο χωριό Νατά κατέκαψε 6 δεκάρια ξηρά χόρτα

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάου και οι Αγροτικοί Πυροσβεστικοί Σταθμοί Κελοκεδάρων και Στρουμπιού

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκάλαμα, σπαρτά και δέντρα παρά το ποταμό Ξερό στην περιοχή Χαλάστρες και Βατσινιές κοντά στο χωριό Νατά στην Πάφο, ξέσπασε χθες το πρωί, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά στις 10:45 και για την κατάσβεση  της ανταποκρίθηκαν ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου και οι Αγροτικοί Πυροσβεστικοί Σταθμοί Κελοκεδάρων και Στρουμπιού με 4 πυροσβεστικά οχήματα.
 
Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν, επίσης, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών συμπεριλαμβανομένου και πεζοπόρου τμήματος, καθώς και μία φορητή πυροσβεστική μονάδα του Ταμείου Θήρας. Επιπρόσθετα, εργάστηκε ένα καδενοφόρο όχημα, το ένα εκμισθωμένο ελικόπτερο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.
 
Η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12:14, κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 6 δεκάρια. Προκλήθηκε μετά από παραγωγή σπινθηρισμών από θεριστικό μηχάνημα.
 
Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 20ης Ιουνίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 21ης Ιουνίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 21 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 11 αφορούσαν πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση