ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
 

Σεμινάριο για παρόχους υπηρεσιών κυπριακού επενδυτικού προγράμματος

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στις 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στο Μητρώο Παρόχων Υπηρεσιών του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, η βεβαίωση παρακολούθησης του οποίου αποτελεί κριτήριο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου, αρμόδιας για την επίβλεψη και τήρηση εκ μέρους των παρόχων του σχετικού Κώδικα Συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το μητρώο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου από τις 31/7/2018 και επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δυνάμει καθορισμένης διαδικασίας. Στο μητρώο περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής 255 νομικά πρόσωπα.

«Από την 1η Αυγούστου 2018 και εντεύθεν, οι αιτήσεις για σκοπούς πολιτογράφησης, υποβάλλονται στο Υπουργείο Εσωτερικών μόνο από Παρόχους Υπηρεσιών που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο», αναφέρεται.

Ένα από τα κριτήρια που επιτρέπουν την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης και εγγραφή ενδιαφερόμενου παρόχου στο μητρώο, προστίθεται, «αποτελεί η προσκόμιση Βεβαίωσης Παρακολούθησης σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνεται από την Επιτροπή για επεξήγηση των προνοιών του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος».

Στο σεμινάριο επεξηγείται επίσης ο κώδικας συμπεριφοράς ο οποίος επίσης υποβάλλεται στα πλαίσια της αίτησης, κατάλληλα υπογραμμένος από τον αιτητή παρέχοντας έτσι τη δέσμευση του ως προς την τήρηση των προνοιών του κώδικα, συμπληρώνεται.

Ανακοινώνεται ότι το επόμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Υπουργείου Οικονομικών (ισόγειο) από τις 08:45 π.μ. μέχρι τις 11:00 π.μ.

Το ακριβές πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, Εσωτερικών και του οργανισμού Invest Cyprus.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα παραχωρείται στον κάθε συμμετέχοντα σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Αναφέρεται ακόμη ότι το έντυπο για δήλωση συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου και πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην κ. Μαριάννα Γεωργούλια (mgeorgoulia@mof.gov.cy/τηλ. επικοινωνίας: 22601166), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2018.

Διευκρινίζεται ότι στις περιπτώσεις υπαλλήλων νομικών προσώπων, η Βεβαίωση Παρακολούθησης θα εκδίδεται στο όνομα του νομικού προσώπου, καθώς και ότι μόνο ένα άτομο θα γίνεται αποδεκτό να παρακολουθήσει το σεμινάριο για κάθε νομικό πρόσωπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Τα πάνω κάτω στο ΔΣ της Cyta από γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα

«Ο καλύτερος κουγκάς της κυβέρνησης!!! Καλλύτερο εν θέλει!!! Aκούεις τον και σβήνεις την τηλεόραση!!! ...»
knak  |  20:48

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση