ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σύμφωνο συνεργασίας Αγίας Νάπας-Γκουανγκζού Κίνας

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι η Αγία Νάπα και η Κύπρος αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Κίνας «Οne belt one road»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψε ο Δήμος Αγίας Νάπας με τον Δήμο της πόλης Γκουανγκζού στην Κίνα.

Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας, παρέστη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δημάρχων και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης όπου και υπεγράφη η συμφωνία.

Ανακοίνωση του Δήμου Αγίας  Νάπας αναφέρει ότι συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία σε τομείς όπως η οικονομία, το εμπόριο και ο τουρισμός και ενίσχυση των επαφών σε θέματα πολιτισμού και εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος στη συνάντηση με τον Δήμαρχο της Γκουανγκζού ανέφερε ότι η Αγία Νάπα και η Κύπρος αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Κίνας «Οne belt one road» και η προοπτική αυτή πρέπει να αξιοποιηθεί περαιτέρω.

Ο Δήμαρχος της Γκουανγκζού   δήλωσε ότι η ανταλλαγή απόψεων είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού μαθαίνει πράγματα για την Κύπρο, που δεν γνώριζε.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου των Δημάρχων «Global Mayors Forum» με συμμετοχές από 105 πόλεις από 39 χώρες,  ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας είχε συναντήσεις με αρκετούς δημάρχους και στελέχη δήμων.
 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσίασε την στρατηγική και τις εφαρμογές που σχεδιάζει ο Δήμος Αγίας Νάπας στα θέματα blockchain για βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει και σε τομείς τουρισμού τα οποία σχεδιάζει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X