ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπόθεση νεκρού βρέφους: Απόκρυψη εγκυμοσύνης διερευνά η Αστυνομία

Η 26χρονη γυναίκα φέρεται να γέννησε η να απέβαλε

Του Στέλιου Στυλιανού

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φαίνεται να απέβαλε ή να γέννησε η 26χρονη από το Νεπάλ εξετάζει η αστυνομία, η οποία αναμένει την έγκριση από τους γιατρούς της ιδιωτικής κλινικής στην οποία νοσηλεύεται για να προχωρήσουν στο ένταλμα σύλληψης το οποίο έχει εκδοθεί εναντίων της. Μέχρι την τελική έγκριση από τους γιατρούς μέλη της αστυνομικής δύναμης θα την έχουν υπό περιφρούρηση στο δωμάτιο της. Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με τα γεγονότα η 26χρονη παραπονέθηκε χθες στην σύζυγο του εργοδότη της ότι είχε φρικτούς πόνους στο στομάχι με αποτέλεσμα η ίδια να την μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική για περαιτέρω εξετάσεις. Κατά την εξέταση της ο επι καθήκον ιατρός διαπίστωσε ότι η γυναίκα φέρεται να γέννησε η να απέβαλε το τελευταίο 24ωρο. Με την ίδια ωστόσο να μην δίνει εξηγήσεις κάτι το οποίο ανάγκασε την κλινική να επικοινωνήσει με την αστυνομία για διερεύνηση της όλης υπόθεσης. Με μέλη της αστυνομίας τα οποία μετέβηκαν στο χώρο διαμονής να έρχονται αντιμέτωποι με τον εντοπισμό του βρέφος σε νάυλον σακκούλα.

Όπως πληροφορείται η "Κ" εκ πρώτης η αστυνομία δεν αναμένεται να προχωρήσει σε περαιτέρω εντάλματα σύλληψης καθώς όπως διαφαίνεται από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η γυναίκα είτε επέβαλε είτε προχώρησε μόνη της στην γέννα του βρέφους, με την αστυνομία να διερευνά προσπάθεια απόκρυψης εγκυμοσύνης . 

Προηγούμενη ενημέρωση:

Με ένταλμα σύλληψης προχώρησε η Αστυνομία κατά 26χρονης γυναίκας από το Νεπάλ, για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε νάιλον τσάντα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αλλοδαπή γυναίκα μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου 17/3 σε γυναικολογική κλινική, μετά από πόνους στο στομάχι.

Κατά τη ιατρική εξέταση, διαπιστώθηκε, ότι ήταν λεχώνα και απέβαλε ή γέννησε. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο όπου διαμένει εντοπίστηκε (σε νάιλον τσάντα) ένα νεκρό νεογνό μαζί με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομίας, τα οποία και ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς επίσης και ιατροδικαστής, ο οποίος πιστοποίησε το θάνατο του νεογνού.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Στέλιου Στυλιανού

Σχόλια αναγνωστών

Οι ανακριτές άνοιξαν τα χαρτιά τους, τα ερωτηματικά παραμένουν

«Δηλαδή έφυγε ξιπόλυτος χωρίς να το καταλάβει; ή άφησε τα επίτηδεε; διότι ξιπόλυτος κατά λάθος δύσκολο ...»
Janice  |  00:39

Γιλντιρίμ: Σε αδιέξοδο το Κυπριακό με την ένταξη της Ε/κ πλευράς στην ΕΕ

«Ο τουρκαλλας όταν λέει αδιέξοδο εννοεί ότι έκλεισαν κάποιοι έξοδοι που οδηγούν στην αγκαλιά της τουρκιας! ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  12:16

Επίτροπος Διοικήσεως: Εντολή μου είναι να είμαι δίκαιη και όχι αρεστή

«Είναι προφανές ότι η κα Λοττίδου δεν επιθυμεί να έλθει σε αντιπαράθεση με την εκκλησία και για αυτό ...»
Leo  |  12:02

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση