ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Zημιές σε οικία και όχημα από κακόβουλη φωτιά

Το όχημα υπέστη ζημιά στο χώρο της μηχανής και στο μπροστινό μέρος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ένα όχημα και μία οικία υπέστησαν ζημιές από φωτιές, η μία εκ των οποίων τέθηκε κακόβουλα και η άλλη οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρεται ότι χθες το πρωί λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα που ήταν σταθμευμένο σε υπόστεγο χώρο στάθμευσης, στην οικία του ιδιοκτήτη, στον Κάτω Πύργο. Ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Κάτω Πύργου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.05. Το όχημα υπέστη ζημιά στο χώρο της μηχανής και στο μπροστινό μέρος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Εξάλλου στις 07.34 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ακατοίκητη οικία στην Παρεκκλησιά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.10 .Η πυρκαγιά ήταν σε 4 διαφορετικές εστίες, σε διαφορετικά δωμάτια.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε διάφορος εξοπλισμός ο οποίος υπήρχε στους χώρους των δωματίων. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλού τυλιχτήρα και αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια, 28 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Έριξαν καρφιά στον Πρόεδρο οι ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ

«Ναι, ΑΚΑ, μίλησαν αυτοί που μας κούρεψαν, που έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό για να μην κουρευτούν, αυτοί ...»
Yiannos  |  14:24

Εφεση μετά τον σάλο για την ποινή-χάδι στον παιδεραστή

«Μπορειτε να μας πειτε ποια ειναι η μεγιστη δυνατη ποινη για τα αδικηματα που καταδικαστηκε;»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  |  12:42

Στα δυο προεδρικό - ΑΚΕΛ για κυπριακό

«Διερωτούμε πως η σύνταξη επιτρέπει στον ΑΚΑ να γράφει αυτές τις ηλιθιότητες σχεδόν κάθε μέρα.»
CGA  |  09:57

Ξεκίνησε η συγγραφή του πορίσματος για ΣΚΤ

«Aγαπητοί Επίτροποι, να είστε έτοιμοι ή να σας γιουχαϊσουν ή να σας χειροκροτήσουν!»
ΑΚΑ  |  09:54

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση