ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την Κυριακή στην «Κ»: Τέσσερεις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν

Χάρης Γεωεγιάδης, Ζ. Αιμιλιανίδου, Πρ. Προδρόμου και Στ. Στεφάνου

Τέσσερεις σημαντικές συνεντεύξεις προσφέρει στους αναγνώστες της αυτή την Κυριακή την πρώτη του 2016 η «Καθημερινή».
Στην εφημερίδα μίλησαν πολιτικοί και στελέχη της Κυβέρνησης από όλο το φάσμα της οικονομικής και κομματικής ζωής της Κύπρου που επηρεάζουν τις εξελίξεις.

Χαρακτηριστικά, η «Κ» προσφέρει τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, του εκπροσώπου Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού Πρόδρομου Προδρόμου και του μέλους του πολιτικού γραφείου του ΑΚΕΛ πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέφανου Στεφάνου.
Ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης μίλησε για τους φόβους του στην οικονομια και την ανάγκη η Κύπρος να ακολουθήσει συνετή οικονομική πολτική.

Η υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου με τη σειρά της εμφανίστηκε αποφασισμενη στο θέμα των ωραρίων των καταστημάτων και τοποθετήθηκε για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Τα δυο σημαντικά στελέχη του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ Πρόδρομος Προδρόμου και Στέφανος Στεφάνου μίλησαν για το κοινοβουλευτικό έργο και το Κυπριακό. Ο κ. Προδρόμου εμφανίστηκε σίγουρος για την οικονομια και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ,ενώ ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε στο Κυπριακό και στις σχέσεις του κόμματος με το Προεδρικό και το ΔΗΚΟ.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X