ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Για πιθανό «τηλεοπτικό πόλεμο» προειδοποιεί η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης

Προσωρινή άδεια στα ελληνικά κανάλια προτείνει ο Ανδρέας Πετρίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Προειδοποιεί η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο και με γραπ΄τη παρέμβαση της προς τη Βουλή τονίζει τον ενδεχόμενο κίνδυνο να επαναληφθούν καταστάσεις όπως με τις περιπτώσεις Βγενόπουλου και της Λαϊκής.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Αρχής, Ανδρέας Πετρίδης ανάφερε στην «Κ» πως «Με τα όσα ακούγονται για έλευση καναλιών από την Ελλάδα, κινδυνεύει η Κύπρος να γίνει πεδίο μάχης των καναλαρχών με την ελληνική κυβέρνηση» και συνεχίζει πως για «για ένα ελληνικό κανάλι, το οποίο αύριο μπορεί να πληρώνει ένα εκατομμύριο ευρώ για άδεια στην Ελλάδα, με το να έρθει στην Κύπρο και να πληρώνει 250 συνολικά χιλιάδες ευρώ για άδεια και εκπομπή σήματος λύνει οικονομικά προβλήματα του και επιπλέον μπορεί να κάνει πόλεμο στον Τσίπρα εκ του ασφαλούς».

Το ζήτημα πρόκειται να συζητηθεί στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών κατά τη συζήτηση για τον περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών νόμο. Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν θα εγκριθεί καθώς υπάρχει η περίπτωση να παραπεμφθεί στη νέα Βουλή.

«Με την παρέμβαση μας, ζητούμε να ψηφίσουν ανανέωση του δικαιώματος της Αρχής να εκδίδει προσωρινές άδειες στα κανάλια» καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X