ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε στενωπό το Mega Ελλάδας

Καταβάλλονται ύστατες προσπάθειες για τη διάσωση του καναλιού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά και το μεσημεριανό ναυάγιο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Μεγάλου Καναλιού καταβάλλονται απο πλευράς εργαζομένων και μετόχων ύστατες προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί λύση στο Mega. 

Οι τελικές αποφάσεις φαίνεται ότι θα παρθούν την Παρασκευή για το αν το Μega Ελλάδας συνεχίζει να εκμπέμπει ή θα ρίξει τίτλους τέλους.

Μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων και διαφωνιών οι μέτοχοι άκουσαν τη συμβουλή του Νίκου Πεφάνη, ο οποίος εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου, να πείσουν τις τράπεζες ότι μπορούν να συγκεντρώσουν το ποσό των 17,5 εκατ. ευρώ που απαιτείται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Εν τω μεταξύ ο Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε ότι θα βάλει τα 5 εκατ. ευρώ, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος τα 7,5 και έως αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί 12,5 εκατ. ευρώ. Αυτό που μένει τώρα είναι να βρεθούν έως την Παρασκευή νέοι επενδυτές που θα καλύψουν το υπόλοιπο ποσό, με δεδομένη την αποχώρηση της πλευράς Βαρδινογιάννη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου Νίκος Πεφάνης ζήτησε από τους μετόχους του Μεγάλου Καναλιού να συντάξουν επιστολή προς τις τράπεζες ότι θα εισφέρουν ποσό ύψους 17,5 εκατ. ευρώ για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Εν τω μεταξύ στους διαδρόμους του Μega επικρατεί μεγάλη ένταση με τους εργαζόμενους να είναι ανήσυχοι για το αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή ώστε οι μέτοχοι να στείλουν στις τράπεζες τελικό κείμενο έως την Παρασκευή.


Πληροφορίες από Newpost.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση