ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Λάθη που κόστισαν εκατομμύρια

Διαβάστε την Κυριακή 24 Ιουλίου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η περίπτωση του Πογκμπά εκθέτει τη Μάντσεστερ για τους παλαιότερους χειρισμούς της. Ο Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους έχει εκτοξεύσει στα ύψη την αξία του, αναγκάζοντας την πρώην ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον «χρυσώνει» για να επιστρέψει.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που οι παλιές τους ομάδες έδωσαν «χρυσάφι» για να τον φέρουν πίσω. Ο Μάρκο Ρόις επέστρεψε στην

Ντόρτμουντ αντί 17,1 εκατ. ευρώ, ο Αλβάρο Μοράτα «χρέωσε» φέτος με

10 εκατ. ευρώ τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Σεσκ Φάμπρεγκας κόστισε στην Μπαρτσελόνα 34 εκατ. ευρώ.

Επίσης, διαβάστε την Κυριακή (24/07):

Ευρώπη: Αντίπαλοι με ιστορία. Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές στιγμές των επόμενων αντιπάλων των κυπριακών ομάδων στον γ΄ προκριματικό σε Champions και Europa League.

Ποδόσφαιρο: Τα «κανόνια» των έξι μεγάλων. Η «Κ» διεισδύει στο «οπλοστάσιο», φέρνοντας στο προσκήνιο τα επιθετικά «όπλα» κάθε ομάδας ξεχωριστά.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκίνησε η κάθοδος των Κυπρίων στη Βραζιλία. Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την Τελετή Έναρξης και ήδη οι πρώτοι αθλητές και λειτουργοί αναχώρησαν για το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόρος ο Παύλος Κοντίδης. Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου γίνεται ο πρώτος ιστιοπλόος που θα κρατήσει την κυπριακή σημαία σε τελετή έναρξης.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στοίχημα η ασφάλεια στο Ρίο. Η εθνική δύναμη της Βραζιλίας προειδοποιεί με απεργίες στους Αγώνες.

Αποστολή: Αεροπλάνα σε επικίνδυνες πτήσεις πάνω από τον Δούναβη. Ζήσαμε στη Βουδαπέστη άλλη μια τρελή εμπειρία από τον αθλητικό κόσμο της Red Bull. Στις δύο όχθες του ποταμού, χιλιάδες θεατές, τεράστιοι πυλώνες πάνω από τον ποταμό. Μουσική και περιγραφή, δεκάδες γιγαντοοθόνες, πλανόδιοι πωλητές, κοπέλες ντυμένες σε πράσινο, λευκό και κόκκινο, σημαίες διαφόρων χωρών σε χέρια και μπαλκόνια. Η σκηνή ήταν εντυπωσιακή.

ΝΒΑ: Η ήρεμη και πιστή δύναμη των Σπερς. Ο Τιμ Ντάνκαν, για δύο δεκαετίες,

ηγήθηκε μιας μπασκετικής δυναστείας.

Τένις: Πρωταγωνιστής ο Χατζηγεωργίου στο Hellenic Bank Masters Open. Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το κατηγορίας 1 παγκύπριο πρωτάθλημα τένις.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Τι περιμένω από την Ολυμπιακή ομάδα

Χρίστος Ζαβός: Υπομονή; Ούτε για δείγμα…

Γιώργος Λογίδης: Τόμας, στο χέρι σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X