ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Τίτλοι τέλους» στο Mega Ελλάδος

Προβλήθηκε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων

Και τυπικά φαίνεται πως έπεσε η αυλαία για τα δελτία ειδήσεων του Mega, καθώς αυτό που παρουσίασε χθες Τετάρτη, στις 14:00 το μεσημέρι, η Μαρία Σαράφογλου, ήταν -κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Σύμφωνα με το aixmi.gr, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του «Μεγάλου Καναλιού» -μεταξύ αυτών και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, η οποία κοινοποιήθηκε σήμερα. Έτσι, από αύριο δεν θα υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει οποιοδήποτε δελτίο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, επίσχεση εργασίας, έχουν κάνει και οι τεχνικοί, η οποία αναμένεται κατά πληροφορίες να ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως κλείνουν 27 χρόνια πορείας, στα οποία ο ενημερωτικός τομέας του Μega κυριάρχησε, καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του σταθμού, σε συνεργασία με τους διοικητικούς, συνέχισαν, αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία τους, να φτιάχνουν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το οποίο εξακολουθούσε να κερδίζει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έγραψε: «Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι. Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς...».

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X