ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανατροπή στις ακροαματικότητες ραδιοφώνου!

Ο Deejay 93.5 μετά την διαφοροποίηση του σε μουσική και εκπομπές είναι ήδη κυριάρχος στις «δύσκολες» ηλικίες

Newsroom K

Μεγάλη ανατροπή στις ερευνές ακροαματικότητας καταγράφει η επίσημη έρευνα του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ραδιοφώνων, εφέρε το επαναλανσάρισμα του DEEJAY 93.5 που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Ο σταθμός μετά την διαφοροποίηση του σε μουσική και εκπομπές και με σλόγκαν την feelgood μουσική, είναι ήδη κυριάρχος στις "δυσκολές" ηλικίες 25-34 χρονών ενώ πλασάρεται στην πρώτη εξάδα από όλους τους σταθμούς στο φάσμα των παραγωγικών ηλικιών 18-44 χρονών.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιτυχίες που σημειώνει το καθημερινό πρόγραμμα του Deejay 93.5 ανά ζώνη διαμορφώνονται ως εξής: Το πρωινό του Deejay 93.5 με την Δένα Κυριακίδη στα ηνία σε ένα πρωινό-πρόταση, είναι πρώτο ανάμεσα στους σταθμούς ξένης μουσικής, στο ηλικιακό group 25-34 σημειώνοντας 15,1 % ενώ στέκεται στην κορυφή παγκύπρια ανάμεσα σε όλα τα πρωινά για το νεανικό κοινό 18-24 σημειώνοντας το θεαματικό ποσοστό 29,8%. Η ζώνη 09:00-13:00 αποδεικνύεται η πρώτη παγκύπρια ανάμεσα σε όλα τα ραδιόφωνα του νησιού στη ζώνη 25-34 με ποσοστό 28,3%. Εκεί συναντούμε το Brunching with Eleonora με την δυναμική και φρέσκια Ελεονώρα να δίνει μουσική σκυτάλη στο εκρηκτικό δίδυμο των Κωνσταντίνου Αρτσίτα και Έβελυν Καζαντζόγλου και την εκπομπή Eve Entertainment. Στο 13:00-17:00 o Deejay 93.5 είναι ο δεύτερος σταθμός ξένης μουσικής που ακούνε περισσότερο οι ακροατές του νησιού. Στην αμέσως επόμενη ζώνη 18:00-21:00 με τον Κύπρο Καραβιώτη να παραμένει στο πιο feel good drive time, ο Deejay 93.5 είναι πρώτος σταθμός στις ηλικίες 25-34 ξεπερνώντας σταθμούς όχι μόνο ξένης αλλά και ελληνική μουσικής. Την ίδια πρωτιά σημειώνει και στη ζώνη 21:00-00:00 κόβοντας το νήμα πρώτος παγκύπρια ανάμεσα σε όλα τα ραδιόφωνα και αφήνοντας αισθητά πίσω τα υπόλοιπα ξένα ραδιόφωνα.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλώς μια καλή αρχή για τη νέα εποχή στην οποία πέρασε ο Deejay 93.5. Η πιο δημιουργική ομάδα παραγωγών, djs και στελεχών συνεχίζει να εργάζεται για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα με γνώμονα πάντοτε την αγάπη για το καλό ραδιόφωνο. Ανακαλύψτε τον κι εσείς το νέο Deejay 93.5 εάν δεν το έχετε ήδη κάνει μέσα από τη συχνότητα 93,5 αλλά και online μέσα από το www.mydeejay.com.cy!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία

«Ο μόνος που θα τη γονατίσει είσαι εσύ!!! »
ΑΚΑ  |  09:34

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η πρόταση Ακιντζί

«Ο κ. His Master`s Voice ξαναμίλησε!»
ΑΚΑ  |  09:12

Αρχιεπίσκοπος: Γιατί δεν πήγα στην κηδεία του Δ. Χριστόφια

«"......κάλεσαν τον Άγιο αδελφό"!!! O ένας βαγαπόντης λέγει τον άλλο βαγαπόντη ΑΓΙΟ! Μα πότε εν ...»
ΑΚΑ  |  18:26

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Η πρόταση Ακκιντζί δίνει την ευκαιρία στον Αναστασιάδη να δείξει πόσο έξυπνος είναι. Αν είναι! »
ΑΚΑ  |  18:23

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X