ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:21
 

Το MAD μόνο στις καλωδιακές πλατφόρμες

Αποχωρεί από τη Velister σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Newsroom K

Το MAD Κύπρου ανακοινώνει πως διακόπτει την εκπομπή του από την ψηφιακή πλατφόρμα Velister λόγω αλλαγής στάσης της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης απέναντί του. Στην ανακοίνωση του ο όμιλος SPP Media  εξηγεί ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έχει προχωρήσει στην αλλαγή του στάτους εκπομπής του καναλιού, το οποίο ήταν σε ισχύ για διάρκεια έξι ετών. Με αυτό τον τρόπο απαγορεύει την εκπομπή διαφημιστικών εκπομπών μικρής διάρκειας, κάτι που ακυρώνει ουσιαστικά την βασική πηγή εσόδων του καναλιού. Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει στις πλατφόρμες καλωδιακής τηλεόρασης cytavision, cablenet, primetel και ΜΤΝ TV.

Αυτούσια η σχετική ανακοίνωση του ομίλου

η Αρχή αλλάζοντας το στάτους εκπομπής που ίσχυε για το κανάλι για περισσότερα από έξι χρόνια, πλέον απαγορεύει την εκπομπή διαφημιστικών εκπομπών μικρής διάρκειας στα διαφημιστικά διαλειμματα του καναλιού. Αυτή η δυσμενής αλλαγή ουσιαστικά ακυρώνει τη βασική πηγή εσόδων του καναλιού και μας ωθεί στην αναθεώρηση του επιχειρηματικού πλάνου και στην απόσυρση από την κοστοβόρα ψηφιακή πλατφόρμα.

Διαβεβαιώνουμε τους 200.000 μηνιαίους τηλεθεατές μας πως θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε στις πλατφόρμες καλωδιακής τηλεόρασης cytavision, cablenet, primetel, ΜΤΝ TV, καλύπτοντας έτσι το 80% των κυπριακών νοικοκυριών. Το mad θα συνεχίσει να εκπέμπει στην Κύπρο αλλά και να διοργανώνει με επιτυχία τα μεγαλύτερα μουσικά και κοινωνικά events.

Καλούμε την Πολιτεία για ακόμη μία φορά να αναθεωρήσει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών το οποίο δημιουργήθηκε κάτω από άλλα δεδομένα και άλλες εποχές και να δημιουργήσει κατηγορία αδειοδότησης μικρών θεματικών καναλιών, προάγοντας έτσι τη δημιουργικότητα και την πολυφωνία στα ΜΜΕ στη χώρα μας. Σε αντίθετη περίπτωση προβλέπουμε πως το διαμορφωμένο σκηνικό ολιγοπωλίου σύντομα θα οδηγήσει κανάλια σε κλείσιμο, λόγω των αλλαγών της τεχνολογίας και των τρόπων διανομής περιεχομένου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Στο 2,8% το 15ετές ομόλογο της Κύπρου

«2,8% ;;; Έννεν λλίον καμπόσα;»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  15:04

Συνάντηση Αβέρωφ-Ακιντζί στην κατεχόμενη Κερύνεια

«Τα γνωστά τετριμμένα επικοινωνιακά κόλπα του ασόβαρου Προέδρου του ΔΗΣΥ που στερούνται μονίμως ουσίας ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  21:53

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είμαστε εύκολοι δανειστές, παρέχουμε μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση δανείων. Προσφέρουμε ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  19:09

Αναστασιάδης: Δεν υπήρξε διασπάθιση δημόσιου χρήματος κατά τη θητεία μου

«Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι Πουλήστε ακόμα ένα διαβατήριο η ξεπουλήστε ...»
Yiannos  |  14:00

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X