ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:38
 

Το MAD μόνο στις καλωδιακές πλατφόρμες

Αποχωρεί από τη Velister σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Newsroom K

Το MAD Κύπρου ανακοινώνει πως διακόπτει την εκπομπή του από την ψηφιακή πλατφόρμα Velister λόγω αλλαγής στάσης της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης απέναντί του. Στην ανακοίνωση του ο όμιλος SPP Media  εξηγεί ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έχει προχωρήσει στην αλλαγή του στάτους εκπομπής του καναλιού, το οποίο ήταν σε ισχύ για διάρκεια έξι ετών. Με αυτό τον τρόπο απαγορεύει την εκπομπή διαφημιστικών εκπομπών μικρής διάρκειας, κάτι που ακυρώνει ουσιαστικά την βασική πηγή εσόδων του καναλιού. Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει στις πλατφόρμες καλωδιακής τηλεόρασης cytavision, cablenet, primetel και ΜΤΝ TV.

Αυτούσια η σχετική ανακοίνωση του ομίλου

η Αρχή αλλάζοντας το στάτους εκπομπής που ίσχυε για το κανάλι για περισσότερα από έξι χρόνια, πλέον απαγορεύει την εκπομπή διαφημιστικών εκπομπών μικρής διάρκειας στα διαφημιστικά διαλειμματα του καναλιού. Αυτή η δυσμενής αλλαγή ουσιαστικά ακυρώνει τη βασική πηγή εσόδων του καναλιού και μας ωθεί στην αναθεώρηση του επιχειρηματικού πλάνου και στην απόσυρση από την κοστοβόρα ψηφιακή πλατφόρμα.

Διαβεβαιώνουμε τους 200.000 μηνιαίους τηλεθεατές μας πως θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε στις πλατφόρμες καλωδιακής τηλεόρασης cytavision, cablenet, primetel, ΜΤΝ TV, καλύπτοντας έτσι το 80% των κυπριακών νοικοκυριών. Το mad θα συνεχίσει να εκπέμπει στην Κύπρο αλλά και να διοργανώνει με επιτυχία τα μεγαλύτερα μουσικά και κοινωνικά events.

Καλούμε την Πολιτεία για ακόμη μία φορά να αναθεωρήσει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών το οποίο δημιουργήθηκε κάτω από άλλα δεδομένα και άλλες εποχές και να δημιουργήσει κατηγορία αδειοδότησης μικρών θεματικών καναλιών, προάγοντας έτσι τη δημιουργικότητα και την πολυφωνία στα ΜΜΕ στη χώρα μας. Σε αντίθετη περίπτωση προβλέπουμε πως το διαμορφωμένο σκηνικό ολιγοπωλίου σύντομα θα οδηγήσει κανάλια σε κλείσιμο, λόγω των αλλαγών της τεχνολογίας και των τρόπων διανομής περιεχομένου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Οι τραπεζίτες εκτιμούν πως η τεχνολογική στροφή των τραπεζών είναι πλέον θέμα ζωής και θανάτου

Επενδύουν 300 εκατ. στην ψηφιακή

Οι τράπεζες οργανώνονται και προσαρμόζονται με τις τεχνολογικές εξελίξεις – Θα αλλάξει δραστικά ο τρόπος λειτουργίας τους ...
Newsroom K
 |  MEDIA