ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Το MAD μόνο στις καλωδιακές πλατφόρμες

Αποχωρεί από τη Velister σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Newsroom K

Το MAD Κύπρου ανακοινώνει πως διακόπτει την εκπομπή του από την ψηφιακή πλατφόρμα Velister λόγω αλλαγής στάσης της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης απέναντί του. Στην ανακοίνωση του ο όμιλος SPP Media  εξηγεί ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έχει προχωρήσει στην αλλαγή του στάτους εκπομπής του καναλιού, το οποίο ήταν σε ισχύ για διάρκεια έξι ετών. Με αυτό τον τρόπο απαγορεύει την εκπομπή διαφημιστικών εκπομπών μικρής διάρκειας, κάτι που ακυρώνει ουσιαστικά την βασική πηγή εσόδων του καναλιού. Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει στις πλατφόρμες καλωδιακής τηλεόρασης cytavision, cablenet, primetel και ΜΤΝ TV.

Αυτούσια η σχετική ανακοίνωση του ομίλου

η Αρχή αλλάζοντας το στάτους εκπομπής που ίσχυε για το κανάλι για περισσότερα από έξι χρόνια, πλέον απαγορεύει την εκπομπή διαφημιστικών εκπομπών μικρής διάρκειας στα διαφημιστικά διαλειμματα του καναλιού. Αυτή η δυσμενής αλλαγή ουσιαστικά ακυρώνει τη βασική πηγή εσόδων του καναλιού και μας ωθεί στην αναθεώρηση του επιχειρηματικού πλάνου και στην απόσυρση από την κοστοβόρα ψηφιακή πλατφόρμα.

Διαβεβαιώνουμε τους 200.000 μηνιαίους τηλεθεατές μας πως θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε στις πλατφόρμες καλωδιακής τηλεόρασης cytavision, cablenet, primetel, ΜΤΝ TV, καλύπτοντας έτσι το 80% των κυπριακών νοικοκυριών. Το mad θα συνεχίσει να εκπέμπει στην Κύπρο αλλά και να διοργανώνει με επιτυχία τα μεγαλύτερα μουσικά και κοινωνικά events.

Καλούμε την Πολιτεία για ακόμη μία φορά να αναθεωρήσει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών το οποίο δημιουργήθηκε κάτω από άλλα δεδομένα και άλλες εποχές και να δημιουργήσει κατηγορία αδειοδότησης μικρών θεματικών καναλιών, προάγοντας έτσι τη δημιουργικότητα και την πολυφωνία στα ΜΜΕ στη χώρα μας. Σε αντίθετη περίπτωση προβλέπουμε πως το διαμορφωμένο σκηνικό ολιγοπωλίου σύντομα θα οδηγήσει κανάλια σε κλείσιμο, λόγω των αλλαγών της τεχνολογίας και των τρόπων διανομής περιεχομένου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Media: Τελευταία Ενημέρωση