ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:57
 

Μετοχές που ξεχώρισαν στο ελληνικό Χρηματιστήριο

Η μετοχή της Παπουτσάνης σημείωσε συνολική άνοδο 8,37%

Newsroom Κ, Αθήνα

Cenergy Holding
Σχέδια για επενδύσεις

Σε αξιοπρεπή επίπεδα διατηρήθηκε η εμπορευσιμότητα της μετοχής της Cenergy Holding στο Χ.Α. Αυτή την εβδομάδα άλλαξαν χέρια περισσότερα από 2 εκατομμύρια τεμάχια, με την μετοχή να ενισχύεται συνολικά 0,86%. Η θυγατρική Ελληνικά Καλώδια της Cenergy Holding σχεδιάζει επενδύσεις 15 εκατ. για τη φετινή χρονιά. Μεγάλο ποσοστό του επενδυτικού προγράμματος θα κατευθυνθεί στο εργοστάσιο της θυγατρικής Fulgor στο Σουσάκι Κορινθίας και μάλιστα θα συνοδευθεί από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Παπουτσάνης
Συμφωνία

Ικανοποιητικά κέρδη κατέγραψε η μετοχή της Παπουτσάνης την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σημειώνοντας συνολική άνοδο 8,37%. Ο μετοχικός τίτλος της εταιρείας έκλεισε στο επίπεδο των 0,194 ευρώ στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης 19 Ιανουαρίου. Η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία με διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων πέντε αστέρων που αφορά την αποκλειστική παραγωγή από την Παπουτσάνης όλων των ξενοδοχειακών προϊόντων ατομικής περιποίησης, τα οποία παρέχονται στους ενοίκους των δωματίων, σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου στην Ευρώπη.

Frigoglass
Μεταβολές στις πωλήσεις

Πτώση 0,8% εμφάνισε στις τελευταίες συνεδριάσεις η μετοχή της Frigoglass και διολίσθησε στα 0,124 ευρώ (κλείσιμο 19/1/2017). Η μεταβολή της εποχικότητας των πωλήσεων του κλάδου επαγγελματικής ψύξης στη Νιγηρία επηρέασε αρνητικά τις πωλήσεις του γ΄ τριμήνου του 2016. Για το δ΄ τρίμηνο του 2016, η διοίκηση είχε κάνει την εκτίμηση ότι ο κλάδος επαγγελματικής ψύξης θα ευνοηθεί από την ανάπτυξη των πωλήσεων του Service, την εποχικότητα των πωλήσεων στη Νιγηρία και την αυξημένη ζήτηση για επαγγελματικά ψυγεία ICOOL στην Ευρώπη.

Τιτάν
Μείωση κόστους ενέργειας

Αγοραστικό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τη μετοχή του Τιτάνα, με αποτέλεσμα ο τίτλος να ενισχυθεί κατά 2,73%. Σε έκθεσή της η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank προβλέπει ότι η ελληνική τσιμεντοβιομηχανία θα καταφέρει να μειώσει το κόστος ενέργειας, τονίζοντας ότι αυτή η εξέλιξη θα επιτρέψει στον ελληνικό όμιλο να βελτιώσει την πορεία των μεγεθών του και τη φετινή χρονιά. Σύμφωνα με τη γερμανική τράπεζα, ο όμιλος Τιτάν θα επωφεληθεί από την αλλαγή καυσίμου στο εργοστάσιο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ, Αθήνα

Σχόλια αναγνωστών

Προβλήματα στα κατεχόμενα λόγω κακοκαιρίας

«Aπό πότε αναγνωρίζουμε ότι το αεροδρόμιο Τύμπου ονομάζεται Ερτζάν;;;»
Pink  |  18:49

Ελικόπτερο της Αστυνομίας κατέγραφε την αυξημένη τροχαία κίνηση (φωτος-βίντεο)

«Εν τω μεταξύ η ουρά στον αυτοκινητόδρομο ξεκινά από τα φώτα του Καλησπέρα πέρα από τον κυκλικό κόμβο ...»
Αρμαγεδών  |  14:45

Ορφανίδης: Η ΣΚΤ δεν απεβίωσε με φυσικά αίτια

«Αυτός ο κύριος ήταν ο Διοικητής της Κ.Τ., δηλαδή ο άμεσα υπεύθυνος για τις τράπεζες. Αντί να κάμει ...»
CGA  |  10:08

Ελεύθερος ο Γ. Σιαηλής που είχε κριθεί ένοχος στην υπόθεση ΣΑΠΑ

«Καμία έκπληξη πλέον σε αυτόν τον τραγικό τόπο. Εγκληματείστε άφοβα!!!! Αυτούς ψηφίζυμε, αυτοί μας ...»
αηδιασμένος  |  20:28

Αγορές: Τελευταία Ενημέρωση