ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

10.000 ευρώ από τις υπεραγορές Aλφαμεγα στον Ερυθρό Σταυρό

Η εκστρατεία «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα» ήταν μέρος του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους

Δελτίο Τύπου

Στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό παρέδωσαν το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα πλαίσια της εκστρατείας τους «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα», που αποτέλεσε μέρος του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους.

Με αφορμή το καλοκαίρι και με στόχο την ενίσχυση του έργου του ανθρωπιστικού οργανισμού της Κύπρου, η συγκεκριμένη ενέργεια διήρκησε από τις 10/05 έως τις 06/06 και αγκαλιάστηκε με θέρμη από το καταναλωτικό κοινό των Υπεραγορών.

Συγκεκριμένα, από τα έσοδα της πώλησης κάθε συσκευασίας παγωτού που αγόρασαν οι καταναλωτές κατά την περίοδο αυτή, το 5% διατέθηκε σ’ αυτό το σκοπό. Καθώς υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, συγκεντρώθηκε το σημαντικό ποσό των €10.000, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των διάφορων δράσεων που πραγματοποιεί ο οργανισμός για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Η επιταγή με το ποσό παραδόθηκε από την Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νατάσα Κωνσταντινίδου στη Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Χριστίνα Καπαρτή, οι οποίες εξέφρασαν τη χαρά τους για την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν για ακόμη μία φορά, όπως και για τα χαμόγελα που θα λάμψουν στα πρόσωπα των ανθρώπων που φροντίζει ο Ερυθρός Σταυρός.

Η κ. Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στη σημασία του έργου του οργανισμού, τονίζοντας ότι οι αξίες που πρεσβεύει και ο πανανθρώπινος χαρακτήρας του τον καθιστούν υπόδειγμα αλληλεγγύης και γενναιοδωρίας. «Η ύπαρξη ενός τέτοιου φορέα είναι προς τιμήν της κυπριακής κοινωνίας και η δράση του μέγιστης σημασίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Ευχόμαστε οι εθελοντές, η διοίκηση και όλοι όσοι συμβάλλουν στις ενέργειες του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σπουδαίο έργο που επιτελούν», πρόσθεσε.

Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού η κ. Καπαρτή ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την κίνησή τους, επισημαίνοντας ότι η κοινωνική τους προσφορά εν γένει είναι αξιέπαινη και προσθέτοντας ότι κάθε είδους βοήθεια προς τον οργανισμό αποτελεί απόδειξη ευαισθητοποίησής και πραγματικού ενδιαφέροντος για την κοινωνία στο σύνολό της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση