ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:55
 

21 Days of Y’ello Care: Η MTN δημιούργησε Y’ello Digital Room sσε Κέντρα Νεότητας

Eνημέρωσε το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο!

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο εθελοντικό πρόγραμμα της ΜΤΝ, 21 Days of Y’ello Care. Το προσωπικό της Εταιρείας, δημιούργησε μέσα 21 ημέρες εθελοντικής εργασίας,Y’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας και ενημέρωσε το κοινό για την σωστή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Η ΜΤΝ, έχοντας φέτος ως θέμα το δικαίωμα στην ψηφιακή εκπαίδευση για όλους, δημιούργησε σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, πέντεY’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας χωριών και κοινοτήτων σε όλη την Κύπρο, έτσι ώστε οι νέοι της περιοχής να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν Y’ello Digital Rooms στη Σωτήρα Αμμοχώστου, Λεύκαρα Λάρνακας, Άλασσα Λεμεσού, Αγίους Τριμιθιάς και Αγίους Ομολογητές στην επαρχία Λευκωσίας. Κάθε Y’ello Digital Roomβάφτηκε, επιπλώθηκε και εξοπλίστηκε με laptops, tabletsκαι τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις συσκευές. Στις συσκευές εγκαταστάθηκαν χρήσιμα προγράμματα για να μπορούν να εξυπηρετήσουν την ανάγκη κάθε χρήστη, καθώς και τοπικά συστήματα συναγερμού.

Παράλληλα, οι εθελοντές της ΜΤΝ προέβησαν σε διάφορες ενέργειες για την ενημέρωση του κοινού για την σωστή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου όπως:

• Οργάνωση συναντήσεων σε Κέντρα Νεότητας, όπου το προσωπικό της ΜΤΝ ενημέρωσε γονείς και νέους για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τον διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και τα οφέλη από την σωστή χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας.

• Διανομή των «Κανόνων του Έξυπνου Σέρφερ», το ενημερωτικό φυλλάδιο που δημιουργήθηκε από την ΜΤΝ με κανόνες που διασφαλίζουν τη σωστή χρήση του διαδικτύου,αλλά την προστασία των νεαρών χρηστών από προκλήσεις και κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του διαδικτύου.

• Ενημερωτική εκστρατεία μέσω των Κοινωνικών Δικτύων της Εταιρείας με συμβουλέςγια τη σωστή πλοήγηση και ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care είναι μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΜΤΝ σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την 1η μέχρι την 21 Ιουνίου. Στην Κύπρο πραγματοποιείται για 10η συνεχή χρονιά, προσφέροντας μέσα σε αυτά τα χρόνια έμπρακτη στήριξη και βοήθεια σε οργανισμούς και κοινωνικά σύνολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση