ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
 

21 Days of Y’ello Care: Η MTN δημιούργησε Y’ello Digital Room sσε Κέντρα Νεότητας

Eνημέρωσε το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο!

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο εθελοντικό πρόγραμμα της ΜΤΝ, 21 Days of Y’ello Care. Το προσωπικό της Εταιρείας, δημιούργησε μέσα 21 ημέρες εθελοντικής εργασίας,Y’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας και ενημέρωσε το κοινό για την σωστή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Η ΜΤΝ, έχοντας φέτος ως θέμα το δικαίωμα στην ψηφιακή εκπαίδευση για όλους, δημιούργησε σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, πέντεY’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας χωριών και κοινοτήτων σε όλη την Κύπρο, έτσι ώστε οι νέοι της περιοχής να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν Y’ello Digital Rooms στη Σωτήρα Αμμοχώστου, Λεύκαρα Λάρνακας, Άλασσα Λεμεσού, Αγίους Τριμιθιάς και Αγίους Ομολογητές στην επαρχία Λευκωσίας. Κάθε Y’ello Digital Roomβάφτηκε, επιπλώθηκε και εξοπλίστηκε με laptops, tabletsκαι τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις συσκευές. Στις συσκευές εγκαταστάθηκαν χρήσιμα προγράμματα για να μπορούν να εξυπηρετήσουν την ανάγκη κάθε χρήστη, καθώς και τοπικά συστήματα συναγερμού.

Παράλληλα, οι εθελοντές της ΜΤΝ προέβησαν σε διάφορες ενέργειες για την ενημέρωση του κοινού για την σωστή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου όπως:

• Οργάνωση συναντήσεων σε Κέντρα Νεότητας, όπου το προσωπικό της ΜΤΝ ενημέρωσε γονείς και νέους για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τον διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και τα οφέλη από την σωστή χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας.

• Διανομή των «Κανόνων του Έξυπνου Σέρφερ», το ενημερωτικό φυλλάδιο που δημιουργήθηκε από την ΜΤΝ με κανόνες που διασφαλίζουν τη σωστή χρήση του διαδικτύου,αλλά την προστασία των νεαρών χρηστών από προκλήσεις και κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του διαδικτύου.

• Ενημερωτική εκστρατεία μέσω των Κοινωνικών Δικτύων της Εταιρείας με συμβουλέςγια τη σωστή πλοήγηση και ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care είναι μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΜΤΝ σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την 1η μέχρι την 21 Ιουνίου. Στην Κύπρο πραγματοποιείται για 10η συνεχή χρονιά, προσφέροντας μέσα σε αυτά τα χρόνια έμπρακτη στήριξη και βοήθεια σε οργανισμούς και κοινωνικά σύνολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση