ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

21 Days of Y’ello Care: Η MTN δημιούργησε Y’ello Digital Room sσε Κέντρα Νεότητας

Eνημέρωσε το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο!

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο εθελοντικό πρόγραμμα της ΜΤΝ, 21 Days of Y’ello Care. Το προσωπικό της Εταιρείας, δημιούργησε μέσα 21 ημέρες εθελοντικής εργασίας,Y’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας και ενημέρωσε το κοινό για την σωστή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Η ΜΤΝ, έχοντας φέτος ως θέμα το δικαίωμα στην ψηφιακή εκπαίδευση για όλους, δημιούργησε σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, πέντεY’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας χωριών και κοινοτήτων σε όλη την Κύπρο, έτσι ώστε οι νέοι της περιοχής να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν Y’ello Digital Rooms στη Σωτήρα Αμμοχώστου, Λεύκαρα Λάρνακας, Άλασσα Λεμεσού, Αγίους Τριμιθιάς και Αγίους Ομολογητές στην επαρχία Λευκωσίας. Κάθε Y’ello Digital Roomβάφτηκε, επιπλώθηκε και εξοπλίστηκε με laptops, tabletsκαι τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις συσκευές. Στις συσκευές εγκαταστάθηκαν χρήσιμα προγράμματα για να μπορούν να εξυπηρετήσουν την ανάγκη κάθε χρήστη, καθώς και τοπικά συστήματα συναγερμού.

Παράλληλα, οι εθελοντές της ΜΤΝ προέβησαν σε διάφορες ενέργειες για την ενημέρωση του κοινού για την σωστή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου όπως:

• Οργάνωση συναντήσεων σε Κέντρα Νεότητας, όπου το προσωπικό της ΜΤΝ ενημέρωσε γονείς και νέους για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τον διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και τα οφέλη από την σωστή χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας.

• Διανομή των «Κανόνων του Έξυπνου Σέρφερ», το ενημερωτικό φυλλάδιο που δημιουργήθηκε από την ΜΤΝ με κανόνες που διασφαλίζουν τη σωστή χρήση του διαδικτύου,αλλά την προστασία των νεαρών χρηστών από προκλήσεις και κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του διαδικτύου.

• Ενημερωτική εκστρατεία μέσω των Κοινωνικών Δικτύων της Εταιρείας με συμβουλέςγια τη σωστή πλοήγηση και ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care είναι μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΜΤΝ σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την 1η μέχρι την 21 Ιουνίου. Στην Κύπρο πραγματοποιείται για 10η συνεχή χρονιά, προσφέροντας μέσα σε αυτά τα χρόνια έμπρακτη στήριξη και βοήθεια σε οργανισμούς και κοινωνικά σύνολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στον Γ. Εισαγγελέα θα αποταθεί ο Γ. Ελεγκτής για τον Άθω Αντωνιάδη

«Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στην πάταξη της διαφθοράς πρέπει να συνεργαστείτε με τους οργανισμούς ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  23:20

ΟΑΥ για ΓεΣΥ: Υπάρχει σχέδιο Β' για παιδίατρους

«Άμα με τόσα λεφτά που τους προσφέριρ το ΓεΣΥ δεν συνεργάζονται φανταστείτε πόσα τζακρούν και αφορολήτα ...»
ΧΓΑ  |  12:09

Χριστοδουλίδης: Ένα το πλαίσιο Γκουτέρες και δεν αμφισβητείται

«Διπλωματία από τα Lidl να θεωρείς πως τα σχόλια που έδωσε η πλευρά σου επί του εγγράφου της 30ης Ιουλίου, ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Συμπληρώθηκε η εξάδα του ΔΗΣΥ

«Mετά που το μπάχαλο με την τραγουδίστρια που σώνει και καλά να την χρήσουμε πολιτικό, τι γίνεται;»
ΑΚΑ  |  09:50

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X