ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ: Παίρνει τον Ορφανίδη στο Κίτι

Πέφτουν υπογραφές με Τράπεζα Κύπρου για την υπεραγορά των 2.000 τ.μ.

Στην πρώην υπεραγορά Ορφανίδης στο Κίτι προτίθεται να λειτουργήσει το αμέσως επόμενο διάστημα η αλυσίδα υπεραγορών ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ».

Η εταιρεία είχε υποβάλει σχετική προσφορά στην Τράπεζα Κύπρου, η οποία αγόρασε τα καταστήματα της Ορφανίδης από τους διαχειριστές και οι σχετικές υπογραφές αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Με δεδομένο ότι πρόκειται  για «στημένο» κατάστημα, ο στόχος είναι να λειτουργήσει το αμέσως επόμενο διάστημα και στην βέλτιστη περίπτωση πριν από το Πάσχα. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για κατάστημα εκτός κέντρου πόλης, εντούτοις, είναι αρκετά μεγάλο αφού ο εμπορικός χώρος αναπτύσσεται σε 2.000 τ.μ. ενώ διαθέτει και 195 χώρους στάθμευσης.

Η κίνηση αποτελεί ακόμα ένδειξη της στρατηγικής των ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ για να κινηθούν εκτός των κεντρικών αστικών σημείων, αφού προηγήθηκαν τα καταστήματα σε Κολόσσι και Κοφίνου.

Πάντως, η εταιρεία θα πρέπει να… ιδρώσει για να πάρει μερίδιο στην περιοχή αφού ο ανταγωνισμός είναι έντονος και προβλέπεται να γίνει ακόμα εντονότερος. Στην ευρύτερη περιοχή λειτουργεί Carrefour, κατάστημα της αλυσίδας Smart και η υπεραγορά Τριαντάφυλλος της επωνυμίας mas. Παράλληλα, σχεδιασμούς για νέο κατάστημα στο Μενεού κάνει και η Lidl αν και προβλέπεται πως πρώτα θα γίνει η επέκταση στη Μουταγιάκα.

Η ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ αναμένεται να λειτουργήσει ακόμα ένα κατάστημα προς το τέλος του 2016 στα Λατσιά όπου απευθείας ανταγωνιστές λόγω εγγύτητας θα είναι το Carrefour και το Lidl.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X