ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμφωνία μεταξύ της κυπριακής Logicom και της IBM

Παροχή λύσεων και προϊόντων λογισμικού της IBM από τη Logicom σε χώρες της Μέσης Ανατολής

Δελτίο Τύπου

Συμφωνία η οποία προβλέπει τη διανομή επιλεγμένων λύσεων και προϊόντων λογισμικού και servers/storage στις αγορές της Σαουδικής Αραβίας, του Λιβάνου, της Ιορδανίας και του Ιράκ, υπέγραψαν η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της πληροφορικής IBM και η κυπριακή εταιρεία Logicom.

«Συνεχίζοντας να αναπτύσσεται με αξιοσημείωτους ρυθμούς η Logicom επελέγη από τον διεθνή κολοσσό πληροφορικής με βασικό κριτήριο την αξιοπιστία και ποιότητα των υπηρεσιών και των καινοτόμων λύσεων που εφαρμόζει καθώς το γεγονός ότι διαθέτει ήδη σημαντική παρουσία στη Μέση Ανατολή», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Newcytech, εταιρεία του ομίλου Logicom στην Κύπρο, είναι ήδη συνεργάτης της ΙΒΜ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπεγράφη, οι υφιστάμενοι αλλά και νέοι συνεργάτες που θα πιστοποιηθούν θα μπορούν να προωθούν τις λύσεις της ΙΒΜ στις πιο πάνω αγορές με την υποστήριξη των ειδικών της Logicom.

Όπως σημειώνεται, η Logicom δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων πληροφορικής, παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και δικτύων και συνεργάζεται με διεθνείς οίκους πληροφορικής όπως οι Microsoft, Hewlett Packard, Cisco Systems, Intel, Citrix, Acer, Linksys, Kingston, Philips, Autodesk, APC, Securify, Symantec, VMware & Adobe, Sandisk, Western Digital, Qnap, καθώς και με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αναλωσίμων. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο εννιάμηνο του 2015 έσοδα 613 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπει αυξημένη κερδοφορία για το 2015 κυρίως λόγω της σημαντικής αύξησης του κύκλου εργασιών της.

Ο Όμιλος Logicom καλύπτει την περιοχή της Μέσης Ανατολής, του Αραβικού Κόλπου, της Βόρειας Αφρικής και της νοτιοανατολικής Ευρώπης με παρουσία σε 18 χώρες. Εργοδοτεί περισσότερα από 750 στελέχη και εξυπηρετεί πέραν των 10.000 συνεργατών σε συνολικά 25 χώρες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X