ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Στο σφυρί» το Αγρινό των Κυπριακών Αερογραμμών

Προκηρύχθηκε η επίσημη διαδιακασία πώλησης του λογοτύπου / επωνυμίας της εταιρείας

ΚΥΠΕ

Η Κυπριακή Δημοκρατία με καταχωρήσεις σε εγχώρια και διεθνή έντυπα στις 5 Ιανουαρίου ανακοίνωσε την έναρξη της επίσημης διαδικασίας για πώληση του λογοτύπου και της επωνυμίας των Κυπριακών Αερογραμμών, ένα χρόνο μετά το κλείσιμο του πάλαι ποτέ κρατικού αερομεταφορέα.

Με την καταχώρηση, η Δημοκρατία ζητεί την επίσημη κατάθεση έκφρασης ενδιαφέροντος για χρήση/αξιοποίηση του λογοτύπου και εμπορικής επωνυμίας των ΚΑ για τη διενέργεια πτήσεων από και προς την Κύπρο, όπως αναφέρεται.

Με βάση τους όρους του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την έκφραση ενδιαφέροντος μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Στη δεύτερη φάση θα δοθεί χρόνος για τις όποιες διευκρινίσεις και η τρίτη φάση θα αφορά στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς.

Να σημειωθεί η Μονάδα Αποκρατικοποιήσεων στις 15 Ιουνίου του 2015 είχε ξεκινήσει διαδικασία για τη διαπίστωση ενδιαφέροντος για πώληση του λογοτύπου και της εμπορικής επωνυμίας των ΚΑ, διατηρώντας το δικαίωμα της προκήρυξης επίσημου διαγωνισμού.

Η προκήρυξη του επίσημου διαγωνισμού αποφασίστηκε επειδή διαπιστώθηκε ότι θα υπήρχε εκδήλωση ενδιαφέροντος από επενδυτές σε περίπτωση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού, όπως αναφέρεται στην τριμηνιαία έκθεση του Εφόρου Αποκρατικοποιήσεων.

Στην καταχώρηση αναφέρεται τέλος ότι όσοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον κατά την περσινή ανεπίσημη διαδικασία, έχουν ειδοποιηθεί ότι εφόσον πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X