ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Microsoft Κύπρου σκόρπισε τη μαγεία των Χριστουγέννων

Κατά την εορταστική περίοδο προχώρησε σε τρεις ξεχωριστές ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης

Δελτίο Τύπου

Η Microsoft Κύπρου συνεχίζει να δείχνει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο, αφού κατά την εορταστική περίοδο προχώρησε στην πραγματοποίηση τριών ξεχωριστών ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να προσφέρει χαρά στους συνανθρώπους μας.  

Κατά τη διάρκεια των γιορτών, η εταιρεία προετοίμασε τα δικά της «κουτιά αγάπης», συλλέγοντας τρόφιμα, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για να τα προσφέρει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Βαγόνι αγάπης», μέσω του οποίου θα έφταναν στα σπίτια οικογενειών του τόπου μας που τα χρειάζονται. Μέσω αυτής της ενέργειας, η Microsoft προσέφερε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο σε πολλές οικογένειες της χώρας μας.

Σε μία δεύτερη ενέργεια, η Microsoft Κύπρου δήλωσε για ακόμη μία φορά το φιλανθρωπικό της «παρών», στις 17 Ιανουαρίου και κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Κάνε μια ευχή» χάρισε έναν φορητό υπολογιστή και κινητά τηλέφωνα σε 4 τυχερά παιδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ο οργανισμός απλώνει χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας, εντός και εκτός της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάλογη πρωτοβουλία, η ομάδα των ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας συνέβαλε έμπρακτα στη στήριξη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Support the Europe Migrant Crisis Response», στέλνοντας το δικό της πακέτο αλληλεγγύης, μέσω της ενέργειας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Initiative Refugee Migrant Drive», υποστηρίζοντας Σύριους πρόσφυγες σε είδη πρώτης ανάγκης.

Η Microsoft Κύπρου επιλέγει να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που τη χρειάζονται, όχι μόνο προσφέροντάς τους καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και με τέτοιου είδους ενέργειες που απαντούν στις κοινωνικές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση