ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

500.000 ευρώ σε 50 ομάδες προσφέρει φέτος ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για τα Δικοινοτικά Βραβεία 2016

Δελτίο Τύπου

500.000 ευρώ σε 50 ομάδες προσφέρει φέτος ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου
Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για τα Δικοινοτικά Βραβεία 2016
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής του Stelios Philanthropic Foundation, της easyJet και του easyGroup, ανακοινώνει την προκήρυξη του Διαγωνισμού Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας 2016 (Stelios Bi - Communal Awards 2016), που διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation.

Το χρηματικό έπαθλο για τα φετινά βραβεία είναι μεγαλύτερο από ποτέ, αφού ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου θα προσφέρει για πρώτη φορά στους νικητές το ποσό των €500.000, βραβεύοντας συνολικά 50 ομάδες, οι οποίες μπορούν να κερδίσουν €10.000 η κάθε μια. Από το 2009 η συνολική αξία των βραβείων ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η εξαγγελία για την υποβολή αιτήσεων στα Stelios Awards 2016, που στόχο έχουν την προώθηση της διαρκούς ειρήνης στο νησί και την ενίσχυση των κοινωνικο - οικονομικών δεσμών μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων έγινε χθες, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς την ίδια στιγμή Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί τόνιζαν την επιθυμία τους για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό εντός του 2016, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, τον Οκτώβριο του 2016 στη Λευκωσία και θα βραβευθούν όλες οι μορφές συνεργασίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, καθώς και άλλων τομέων όπως οι τέχνες, ο αθλητισμός, οι επιστήμες, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, αλλά και οι εταίροι στη ζωή.

Για πρώτη φορά φέτος το Stelios Philanthropic Foundation θα δεχθεί αιτήσεις μόνο μέσω της σελίδας του στο Facebook ή στο LinkedIn, προκειμένου να διαδώσει και να προωθήσει περισσότερο την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των δυο κοινοτήτων. Για το λόγο αυτό, όλοι οι υποψήφιοι καλούνται να δημιουργήσουν σελίδα σε ένα από τα δυο κοινωνικά δίκτυα, εάν δεν έχουν ήδη. Κάθε μέλος της ομάδας που θα υποβάλει αίτηση πρέπει να διαθέτει σελίδα ή προφίλ στο Facebook ή στο LinkedIn, ώστε να έχει τη δυνατότητα να κάνει Like/Follow στη σελίδα του Stelios Philanthropic Foundation σε ένα από τα δυο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αν είναι δυνατό και στα δυο.
Οι προηγούμενοι νικητές είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν ξανά αίτηση στα Stelios Awards, ενώ οι πολλαπλές αιτήσεις κάθε μέλους ομάδας είναι επίσης αποδεκτές, εάν υποβληθούν με διαφορετικά μέλη της άλλης κοινότητας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν e-mail στο applications@stelios.com, να καλέσουν στο τηλ. + 377-9880-1010 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.stelios.org. Για εξασφάλιση αιτήσεων συμμετοχής απευθυνθείτε στο inbox του Stelios Philanthropic Foundation στα  κοινωνικά δίκτυα Facebook και LinkedIn.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X