ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ειδικές τιμές Emirates στα ναύλα για Αθήνα και Ντουμπάι

Τιμές προώθησης της νέας υπηρεσίας Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα

Δελτίο Τύπου

Με το λανσάρισμα της νέας της υπηρεσίας Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα, η Emirates προσφέρει ειδικές τιμές στα ναύλα της Οικονομικής Θέσης και της Business Class, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, από Λάρνακα προς Αθήνα και στα ναύλα της Οικονομικής Θέσης μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι.

Για το δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα οι προσφορές ξεκινούν από €129 στην Οικονομική Θέση και από €536 στην Business Class. Οι ταξιδιώτες στην Business Class μπορούν, επίσης, να εκμεταλλευτούν μία ειδική προσφορά σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, για ταξίδι με συνταξιδιώτη, που ξεκινούν από  €499, για να ταξιδέψουν στην Αθήνα με ένα φίλο, συνάδελφο ή μέλος της οικογένειάς τους. Αυτή η προσφορά στα ναύλα ισχύει όταν δύο άτομα ταξιδεύουν μαζί στην ίδια κράτηση. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2016 για ταξίδια μεταξύ 1ης Μαρτίου και 30ής Ιουνίου 2016.

Η Emirates προσφέρει, επίσης, σπουδαίες προσφορές σε ναύλα για πτήσεις από τη Λάρνακα στο Ντουμπάι. Στην Οικονομική Θέση, τα ναύλα ξεκινούν από €468,30, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, για ταξίδι μετάβασης έως τις 31 Ιανουαρίου 2016 ή από €518,30 για ταξίδι μετάβασης μέχρι τις 9 Ιουνίου 2016. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η Emirates πετά προς 150 προορισμούς σε 80 χώρες, με μία καθημερινή πτήση από Λάρνακα προς Ντουμπάι. Από την 1η Μαρτίου 2016 η Emirates θα επεκτείνει την Ντουμπάι – Λάρνακα πτήση της στην Αθήνα, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μεταξύ Κύπρου και Αθήνας.

Από 1η μέχρι 26η Μαρτίου 2016, η ΕΚ107 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι καθημερινά στις 7.50 π.μ. και θα φτάνει στη Λάρνακα στις 10.20 π.μ. Μετά θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 11.50 π.μ., φθάνοντας στην Αθήνα στις 1.35 μ.μ. Η πτήση της επιστροφής, ΕΚ108, θα αφήνει την Αθήνα στις 4.15 μ.μ., φθάνοντας στη Λάρνακα στις 6.00 μ.μ. Μετά θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 7.30 μ.μ. και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 1.25 π.μ. την επόμενη ημέρα. Από τις 27 Μαρτίου 2016, η υπηρεσία Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα θα λειτουργεί πέντε φορές την εβδομάδα την Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και το Σάββατο.

Η υπηρεσία Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα θα εκτελείται με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER τελευταίας λέξης της τεχνολογίας σε διαμόρφωση τριών-κατηγοριών, με οκτώ Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στην Business Class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Εκτός από τη μεγάλη προσφορά στα ναύλα, οι πελάτες από την Κύπρο μπορούν να βιώσουν τη βραβευμένη φιλοξενία της Emirates με το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας, που συμπεριλαμβάνει Κυπρίους, καθώς και γκουρμέ κουζίνα και το σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice. Με περισσότερα από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση, από καινούριες ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια, βιβλία ήχου και μουσική από όλο τον κόσμο, το ice έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο σύστημα εν πτήσει ψυχαγωγίας στον κόσμο από την Skytrax για τα τελευταία 11 συναπτά έτη.

Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες απολαμβάνουν το γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών: 50 κιλών στην Πρώτη Θέση, 40 κιλών στην Business Class και 30 κιλών στην Οικονομική Θέση. Επιπλέον, οι πελάτες της Business Class μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία μεταφοράς με οδηγό από το σπίτι ή το γραφείο και παραλαβή από το αεροδρόμιο καθώς και πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής του αεροδρομίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις πτήσεων στην ιστοσελίδα www.emirates.com/cy ή στο Τμήμα Πωλήσεων της Emirates στη Λευκωσία, στο τηλέφωνο 22 817 816 ή με τον προτιμώμενο ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στη διεύθυνση: ekcyprus@emirates.com

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση