ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο ŠKODA Fabia: Το νέο μικρό κλέβει την προσοχή

Με ανανεωμένο σχεδιασμό και εξατομίκευση

Δελτίο Τύπου

«Το νέο ŠKODA Fabia είναι τόσο χαρισματικό που κλέβει την προσοχή», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία τονίζεται ότι με ανανεωμένο και δυναμικό σχεδιασμό, «το νέο μικρό της ŠKODA είναι μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε άνεση, με έξυπνους χώρους, προχωρημένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και πολυμέσων αλλά και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας».

Μικρό μεν έξυπνο δε
Με μία εντελώς νέα δυναμική στον τρόπο που σχεδιάζονται τα επιβατικά αυτοκίνητα, «το νέο Fabia έχει τον τρόπο να ξεχωρίσει αναδεικνύοντας το προσωπικό στιλ του ιδιοκτήτη της», αναφέρεται σε ανακοίνωση. «Η εξατομίκευση στο μεγαλείο της, αφού το νέο Fabia φροντίζει να καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της φαντασίας σας και των απαιτήσεων σας», προστίθεται. Είναι διαθέσιμο σε 124 συνδυασμούς χρωμάτων ενώ το ColourConcept μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιλογή διαφορετικών συνδυασμών για την οροφή, τις εμπρός κολόνες, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τις ζάντες αλουμινίου. «Ακριβώς για να βρείτε στο αυτοκίνητό σας αυτό που φαντάζεστε, ένα αυτοκίνητο που αναδεικνύει το δικό σας ξεχωριστό στιλ και άποψη», επισημαίνεται σχετικά.

«Το νέο ŠKODA Fabia προσφέρει επίσης μεγάλους και άνετους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Ο χώρος αποσκευών είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος της κατηγορίας», ενώ ταυτόχρονα, «το ŠKODA Fabia παρόλα αυτά εξακολουθεί να έχει συμπαγείς διαστάσεις για ευελιξία στη καθημερινή χρήση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο ŠKODA Fabia με €10.900 στο δρόμο, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Και όπως πάντα με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Volkswagen Bank, όπως επίσης να το οδηγήσουν σε όλες τις εκθέσεις Unicars.

Info
Για μια διαδραστική εμπειρία με το νέο ŠKODA Fabia στο www.fightforattention.com Παίξτε έξυπνα παιχνίδια που απαιτούν την ανάλογη «προσοχή» και φτιάξε το δικό σας βίντεο με πρωταγωνιστή το νέο ŠKODA Fabia. Ανακαλύψτε τον κόσμο του νέου Fabia και κλέψτε και εσείς για λίγο την προσοχή!

Για περισσότερα: www.skoda.com.cy | facebook.com/skodacyprus
Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων:
Κατανάλωση: 4.8 /100 km
Εκπομπές CO2: 108 g/km

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση