ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ημερολόγιο «Garage Girls» 2016, για καλό σκοπό, από την Καποδίστριας

Πωλείται στη συμβολική τιμή των €3

Δελτίο Τύπου

Πωλείται στη συμβολική τιμή των €3 και όλα τα έσοδα θα πάνε προς ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», για παιδιά με καρκίνο
Με την έκδοση του εταιρικού της ημερολογίου για το 2016 υποδέχεται τη νέα χρονιά η εταιρεία Καποδίστριας, η οποία αντιπροσωπεύει στην Κύπρο περισσότερες από 35 φίρμες γνωστών ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών αυτοκινήτου.

Το ημερολόγιο της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ θα πωλείται στη συμβολική τιμή των 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Μπορεί κάποιος να το βρει στα 7 καταστήματα της εταιρείας Καποδίστριας σε όλη την Κύπρο.

«Προχωρήσαμε στην έκδοση του ημερολογίου γιατί αφενός θέλαμε να δώσουμε κάτι πίσω, ως ανταπόδοση, στους συνεργάτες μας, αφετέρου επειδή κρίναμε ότι και με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε να στηρίξουμε παιδιά που μας έχουν πραγματικά ανάγκη» τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας και επισημαίνει πως «από την ίδρυσή της, το 1969, η εταιρεία Καποδίστριας είναι πάντοτε στο πλευρό της κοινωνίας, αθόρυβα, κάτι που έχει σκοπό να συνεχίσει να κάνει και τα επόμενα χρόνια».

Πρόκειται για αμιγώς κυπριακή παραγωγή, στην οποία τηρήθηκαν υψηλά στάνταρ. Την φωτογράφηση επιμελήθηκε ο διακεκριμένος φωτογράφος Μάριος Παπακυπριανού. Ο τίτλος του σεναρίου ήταν «Garage Girls», ρόλο στον οποίο βρέθηκαν έξι πανέμορφα μοντέλα.

Στις σελίδες του ημερολογίου μπορεί κάποιος να δει μερικά από τα brands της εταιρείας Καποδίστριας, όπως μπαταρίες και καθαριστήρες Bosch, λιπαντικά Castrol, ελαστικά Sailun, εργαλεία KS Tools, φίλτρα MANN, αναρτήσεις BOGE καθώς και δισκόφρενα TEXTAR.

«Εκ μέρους του Συνδέσμου θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Καποδίστριας για την πρωτοβουλία και να τη διαβεβαιώσω ότι όποιο ποσό και να μαζευτεί, θα είναι εξόχως σημαντικό στην προσπάθεια μας να κάνουμε λίγο καλύτερη την καθημερινότητα παιδιών που δοκιμάζονται από τον καρκίνο και συναφείς παθήσεις» λέει ο κ. Γιώργος Πενηνταέξ, Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση