ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

COBALT: Υιοθετώντας το «think global, act local»

Άτομα από την Κύπρο και κυρίως πρώην υπαλλήλους των Κ.Α. εργοδότησε η αεροπορική εταιρεία

Δελτίο Τύπου

Από τα πρώτα της βήματα, η νέα αεροπορική εταιρεία COBALT, που θα έχει ως βάση της την Κύπρο, υιοθέτησε τη φιλοσοφία του “think global, act local”. Εκτός από το ότι είναι εγγεγραμμένη ως κυπριακή εταιρεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η COBALT έχει προσελκύσει Κύπριους και ξένους επενδυτές και έχει εργοδοτήσει άτομα από την Κύπρο (στην πλειοψηφία τους έμπειροι πρώην υπάλληλοι των Κυπριακών Αερογραμμών». Επιπρόσθετα, η COBALT ανέθεσε στην TELIA & PAVLA BBDO και τη διαφημιστική συμμαχία Hybrid Advertising Alliance τη δημιουργία της εταιρικής της ταυτότητας και της επικοινωνιακής της στρατηγικής.

«Είμαστε μια κυπριακή εταιρεία και στόχος μας είναι να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι εδώ. Σκοπεύουμε να τους στηρίξουμε αλλά και να επωφεληθούμε από αυτούς. Έχουμε ένα ισχυρό όραμα για τη δημιουργία μιας επικερδούς κυπριακής αεροπορικής εταιρείας. Η φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας μας αντικατοπτρίζονται πλήρως στην επικοινωνιακή στρατηγική και στην εξαιρετική εταιρική ταυτότητα που δημιούργησε για εμάς η διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA BBDO και οι συνεργάτες της», υπογράμμισε ο Εμπορικός Διευθυντής της COBALT κ. Mike Hayden.

Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TELIA & PAVLA BBDO κ. Στέλιος Αναστασιάδης, «είναι πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα τιμητικό που επιχειρηματίες του εξωτερικού επέλεξαν την TELIA & PAVLA BBDO για να χτίσει από το μηδέν ένα brand που θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Μεγάλη ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι διεθνούς κύρους εταιρείες εμπιστεύονται μια κυπριακή διαφημιστική εταιρεία, ενώ Κύπριοι διαφημιζόμενοι αναζητούν συμβούλους εκτός Κύπρου». Ο κ. Αναστασιάδης πρόσθεσε πως «η TELIA & PAVLA BBDO είναι εξαιρετικά περήφανη για τη συνεργασία αυτή, καθώς η COBALT δεν σκοπεύει απλώς να γεμίσει το κενό που άφησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά και να ενδυναμώσει την εικόνα της Κύπρου ως ταξιδιωτικός προορισμός για όλο τον χρόνο.» 

Η COBALT, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαδικασίας αδειοδότησης, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της την άνοιξη του 2016. Β«άση της θα αποτελεί ο Διεθνής Αερολιμένας της Λάρνακας και το πτητικό της πρόγραμμα θα καλύπτει αρχικά όλες τις αγορές της Δυτικής Ευρώπης, Ρωσίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με στόχο την προσθήκη νέων προορισμών στο πτητικό της πρόγραμμα, όπως η Κίνα και οι ΗΠΑ», αναφέρεται καταληκτικά σε ανακοίνωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση