ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

TEATRO Wine Bar&Tapas: Νέα ισπανική πρόταση στην καρδιά της Λευκωσίας

Στο ισόγειο του νέου κτηρίου του ΘΟΚ

Δελτίο Τύπου

Με ανανεωμένη διάθεση άνοιξε πρόσφατα το TEATRO Wine Bar & Tapas, στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο ισόγειο του νέου κτηρίου του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ). Το TEATRO άλλαξε διακόσμηση και εμπλούτισε το μενού του με αυθεντικές ισπανικές και διεθνείς γευστικές απολαύσεις, που συνδυάζονται υπέροχα με κρασί από την ανανεωμένη του κάβα.

Η σεφ Ανδρομάχη Λούμπα δημιουργεί και προσφέρει μία ποικιλία από γευστικά tapas σερβιρισμένα σε μπαγκέτα ή ψωμί TEATRO, μία υπέροχη σπιτική συνταγή και άλλες καλοφτιαγμένες νοστιμιές όπως ρεβίθια με αβοκάντο και σαλάτα με chorizo, αγκινάρες και κόλιανδρο, tostadas με κοτόπουλο και σαλάτα με ανανά, roasted beef με ρόκα και κατσικίσιο τυρί και το TEATRO special beef chilly. Όλες οι σαλάτες είναι σπεσιαλιτέ της σεφ και σερβίρονται σε τραγανιστή τορτίγια. Μπορείτε να επιλέξετε a la carte κάνοντας το συνδυασμό γεύσεων που επιθυμείτε ή να «τσιμπήσετε» μερικά από τα πιάτα που κυκλοφορούν στον χώρο, πάνω σε ειδικά food carts. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η σεφ κάνει την εμφάνισή της στο κεντρικό μπαρ του χώρου, ετοιμάζοντας tapas μπροστά στα μάτια του κοινού. Όλα τα τάπας προσφέρονται σε λογικές τιμές (από 1 μέχρι 4 ευρώ).

Από Πέμπτη μέχρι Κυριακή, το TEATRO Wine Bar & Tapas σας καλεί από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. για ένα after-work-drink σε χαλαρή ατμόσφαιρα και μουσικές επιλογές από Latin και Bossa-Nova ενώ Παρασκευή και Σάββατο βράδυ guest DJs αναλαμβάνουν τη διασκέδασή σας με ελληνικές και ξένες επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τις Κυριακές το TEATRO λειτουργεί και πάλι ως bar, για να κλείσει όμορφα η εβδομάδα.

Ο χώρος είναι διαθέσιμος για ιδιωτικές εκδηλώσεις, όπως πάρτι γενεθλίων, εταιρικές εκδηλώσεις, κοκτέιλ, επιδείξεις μόδας και άλλα. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στα 77777181, 99451484, ή επισκεφθείτε τον χώρο στη Γρηγόρη Αυξεντίου 9, 1096 Λευκωσία (Νέο κτήριο ΘΟΚ).

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τη σελίδα του TEATRO Wine Bar & Tapas στο Facebook: https://www.facebook.com/Teatro.Lounge.Bar

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση