ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Νατάσα Πηλείδου νέα γενική διευθύντρια του CIPA

Αποχωρεί τέλος Φεβρουαρίου ο Χάρης Παπαχαραλάμπους

Δελτίο Τύπου

Η Νατάσα Πηλείδου αναλαμβάνει από τις αρχές Απριλίου 2016 τα ηνία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέου Γενικού Διευθυντή.

Η κ. Πηλείδου είναι απόφοιτος με άριστα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, μέλος του Institute of Chartered Accountants of England and Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Διαθέτει πλούσια εργασιακή πείρα στον τομέα, έχοντας εργαστεί για εννέα χρόνια στον οίκο PwC, σε Κύπρο, Αγγλία και Ιταλία, και έχοντας στη συνέχεια διατελέσει επικεφαλής τμημάτων και υπεύθυνη για τον συντονισμό των γραφείων Ελλάδας, Ρουμανίας, Μολδαβίας και Βουλγαρίας του οργανισμού Baker Tilly Klitou.

Η διαδικασία επιλογής νέου Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού ενεργοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του νυν Γ.Δ. κ. Χάρη Παπαχαραλάμπους. Το ενδιαφέρον για τη θέση ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, αφού υποβλήθηκαν πέραν των 300 βιογραφικών σημειωμάτων. Στο τελικό στάδιο της διαδικασίας οι υποψήφιοι που επιλέγηκαν παρακάθισαν σε γραπτή εξέταση και πέρασαν από συνέντευξη ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

O Πρόεδρος του CIPA κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στις αυξημένες απαιτήσεις που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην κυπριακή οικονομία.

Επίσης, ο κ. Αγκαστινιώτης διαβίβασε στον απερχόμενο Γενικό Διευθυντή του CIPA κ. Παπαχαραλάμπους τις προσωπικές του ευχαριστίες, καθώς και τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Οργανισμού, για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθ' όλη την διάρκεια της υπηρεσίας του και του ευχήθηκε κάθε καλό στη μετέπειτα επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει ο κ. Παπαχαραλάμπους στον Οργανισμό εξέφρασε και ο αρμόδιος Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Διευκρινίζεται ότι από 1η Μαρτίου, μέχρι την ημέρα επίσημης ανάληψης καθηκόντων από την κ. Πηλείδου, χρέη αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή θα εκτελεί ο Ανώτερος Λειτουργός του CIPA, κ. Μάριος Ταννούσης.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση