ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Opel ADAM στην πρώτη θέση σε αξία μεταπώλησης στην κατηγορία του

Τρίτη διάκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το Adam της Opel

Δελτίο Τύπου

Τρίτη διάκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το Adam της Opel. O μικρός πρωταθλητής εξατομίκευσης της γερμανικής εταιρείας κέρδισε και πάλι την πρώτη θέση σαν το αυτοκίνητο με την καλύτερη μεταπωλητική αξία στην κατηγορία του.

 

Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο για την ανάδειξη του νικητή (Wertmeister 2016), το Opel ADAM 1.0 ecoFLEX βρέθηκε και πάλι στην 1η θέση. Με υψηλή αξία μεταπώλησης 56,9%1, το αυτοκίνητο επικράτησε στην κατηγορία μίνι μπροστά από το Fiat 500 και το Toyota Aygo. Ήταν η 13η αξιολόγηση νέων μοντέλων με βάση τη μεταπωλητική αξία που διεξάγεται από το περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild και την ανεξάρτητη εταιρία παροχής υπηρεσιών Schwacke.

 

«Το ADAM εντυπωσιάζει με τη σχεδίαση και τις αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα και τον πολύ αποδοτικό τρικύλινδρο κινητήρα νέας γενιάς. Με τέτοια προσόντα διατηρεί σταθερή την αξία του και θεωρείται μία άριστη απόφαση αγοράς. Επομένως, το ADAM είναι πάντα η σωστή επιλογή βασισμένη τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε ορθολογικά κριτήρια» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales του Opel Group, Peter Christian Küspert στην τελετή απονομής.

 

Κάθε χρόνο, η πάροχος αυτοκινητιστικών υπηρεσιών Schwacke ανακοινώνει τα μοντέλα με τη χαμηλότερη απαξίωση. Οι ειδικοί δίνουν επίσης μία πρόβλεψη τετραετίας στη φάση αυτή. Ο προσδιορισμός της αξίας μεταπώλησης είναι μία περίπλοκη διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας η Schwacke διενεργεί παράλληλα μία αποτίμηση της φιλοσοφίας, της ποιότητας, της σχεδίασης, της τιμής, του λειτουργικού κόστους και του κύκλου ζωής του οχήματος.

 

To Opel Αdam παρουσιάζεται στην Κυπριακή αγορά με κινητήρες στα 1.2 και 1.4 λίτρα - τόσο με αυτόματο όσο και με μηχανικό κιβώτιο – με ιπποδύναμη από τους 70 μέχρι τους 100 ίππους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση