ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

10ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Toyota «Toyota Dream Car»

Διοργανωτής η Toyota Motor Corporation

Δελτίο Τύπου

Η Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ, επίσημοι αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Toyota στην Κύπρο, έλαβε μέρος για 6η συνεχή χρονιά στον 10ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής, που διοργανώνει η Toyota Motor Corporation, για παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών με θέμα: “To αυτοκίνητο των ονείρων σας.”

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Toyota Dream Car» αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους θεσμούς της Toyota Motor Corporation (TMC) τα τελευταία  χρόνια. Για το λόγο αυτό ο θεσμός επεκτάθηκε και συνεχίζει να πραγματοποιείται σε 18 ευρωπαϊκές χώρες, όπου μια από αυτές είναι και η Κύπρος. 

Μέσα από το διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car», η ΤΟΥΟΤΑ έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να ζωγραφίσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, διεκδικώντας  την πρωτιά! Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι μικροί φίλοι της ΤΟΥΟΤΑ για το φετινό διαγωνισμό ήταν τεράστιο, αφού οι συμμετοχές έφτασαν τις 1,147, περισσότερες από οποιανδήποτε άλλη χρονιά. Ο διαγωνισμός διήρκησε από 16η Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2016.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες με την πρώτη κατηγορία να περιλαμβάνει παιδιά 8 ετών και κάτω, τη δεύτερη παιδιά 8-11 ετών και τέλος την τρίτη κατηγορία παιδιά 12-15 ετών. Οι διαγωνιζόμενοι απέστειλαν τις ζωγραφιές τους οι οποίες αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή που αποτελείτο από άτομα που προέρχονται από το χώρο των ΜΜΕ, της τέχνης και της βιομηχανίας των αυτοκινήτων. Ακολούθως, η κριτική επιτροπή επέλεξε τις τρεις καλύτερες ζωγραφιές από την κάθε κατηγορία.

Η τελετή βράβευσης των νικητών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016 στον εκθεσιακό χώρο της ΤΟΥΟΤΑ στη Λευκωσία.

Οι Κύπριοι νικητές θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «Toyota Dream Car» που θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία με τη συμμετοχή άλλων 70 χωρών, ενώ οι τρεις πρώτοι θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία για να λάβουν μέρος στην τελική απονομή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2016.

 

 

Οι νικητές του 6ου Τοπικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Toyota Dream Car» είναι οι:

Κατηγορίας Α’ (8 ετών και κάτω)

 

1ο Βραβείο                       Παναγιώτης Ιουλιανού

2ο Βραβείο                       Μάριος Παπαλουκάς

3ο Βραβείο                       Πολύδωρος Παπαδόπουλος

 

Κατηγορίας Β’ (8-11 ετών)

 

1ο Βραβείο                      Δεσποινα Μιχαήλ

2ο Βραβείο                      Κωνσταντίνος Αντρέου

3ο Βραβείο                      Νικόλας Μόρμορης

 

 

Κατηγορίας Γ’ (12-15 ετών)

 

1ο Βραβείο                      Άλεξ Dzaghigian

2ο Βραβείο                      Παναγιώτα Χατζηαντώνη

3ο Βραβείο                      Μικαέλλα Κωνσταντίνου

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X