ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Pizza Hut Στρόβολος: Kαινούρια εμπειρία με ανανεωμένο look & menu

Το εσωτερικό του εστιατορίου ανανεώθηκε πλήρως, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά

Δελτίο Τύπου

Ήταν το 1991, όταν η Pizza Hut άνοιξε το πρώτο της εστιατόριο στην καρδιά της Λευκωσίας, στον Στρόβολο, φέρνοντας τις λατρεμένες γεύσεις της στις ζωές των Κυπρίων που, με ενθουσιασμό, δημιουργούσαν ουρές για να τις δοκιμάσουν.

Σήμερα, 25 χρόνια μετά, εκεί που όλα ξεκίνησαν, η Pizza Hut εγκαινιάζει και πάλι ένα νέο κύκλο απόλαυσης, προσφέροντας μια εντελώς καινούρια εμπειρία στους φίλους της με νέο “look”, νέο μενού και νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης.

Το εσωτερικό του εστιατορίου ανανεώθηκε πλήρως, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από την Αμερικανική κληρονομιά της Pizza Hut, με μοντέρνες πινελιές. Τα διακοσμητικά κόκκινα τούβλα και τα χαρακτηριστικά booths της Pizza Hut προσδίδουν ζεστασιά και χαρακτήρα στον χώρο, ενώ τα μοντέρνα posters στους τοίχους υπενθυμίζουν την ιστορία και τις αξίες της Pizza Hut διεθνώς. To ανανεωμένο Salad Bar, το ολοκαίνουριο Drinks Bar, που διαθέτει πλέον και μενού με δροσιστικά κοκτέιλ, καθώς και ο ανακαινισμένος εξωτερικός χώρος, ολοκληρώνουν την αισθητική αναβάθμιση του εστιατορίου προσφέροντας μια ολότελα νέα εμπειρία.

Επειδή όμως πρώτα απ’ όλα Pizza Hut σημαίνει απόλαυση, ένας νέος κόσμος επιλογών περιμένει τους επισκέπτες της, γεμάτος φρέσκιες ιδέες. Το «κυρίως μενού», αυτό της πίτσας, εμπλουτίζεται με νέους συνδυασμούς και υλικά, ενώ, νέα πιάτα ζυμαρικών, καινούριες ολόφρεσκες σαλάτες, πιάτα με κοτόπουλο, BBQ Pork Ribs, και Platters, κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η Pizza Hut στον Στρόβολο φρόντισε και για τους μικρούς της φίλους. Ένας σχεδιασμένος από την αρχή παιδότοπος, τους περιμένει για να παίξουν και να απασχοληθούν με νέες δημιουργικές δραστηριότητες.

Εδώ και 25 χρόνια η Pizza Hut έχει μοναδικό της στόχο να προσφέρει συνεχώς πρωτόγνωρες γεύσεις και εμπειρίες που μένουν αξέχαστες σε όλους. Το ανανεωμένο εστιατόριο Pizza Hut στον Στρόβολο είναι μόνο η αρχή μιας ανανεωμένης πορείας γεμάτη γεύση και απόλαυση. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση