ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:33
 

Altius Insurance - Σχέδιο Κατανομής Κερδών

Σχέδιο κατανομής κερδών για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της

Δελτίο Τύπου

Η Altius Insurance Ανακοινώνει σχέδιο κατανομής κερδών για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της.

Κοντά στους ανθρώπους της με κάθε τρόπο. Η Altius Insurance το απέδειξε έμπρακτα με την εφαρμογή σχεδίου φιλοδωρήματος μακρόχρονης συνεργασίας. Το σχέδιο ανακοινώθηκε κατά το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο των ασφαλιστικών της συμβούλων που πραγματοποιήθηκε στις 19 & 20 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο St. George στην Πάφο. Είναι η πρώτη φορά που ασφαλιστική εταιρία ανακοινώνει τέτοιου είδους σχέδια κατανομής κερδών στους ασφαλιστικούς συμβούλους της.

Η ανοδική πορεία της Εταιρίας στην ασφαλιστική βιομηχανία του τόπου, καθώς και η παρουσίαση των νέων καινοτόμων διαδικτυακών προγραμμάτων και νέων ασφαλιστικών σχεδίων, αλλά και το σχέδιο φιλοδωρήματος μακρόχρονης συνεργασίας και κατανομής κερδών ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που πραγματογνώμονες ανέπτυξαν στους ασφαλιστικούς συμβούλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Την έναρξη του σεμιναρίου πραγματοποίησε ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Altius Insurance κ. Πόλης Προκοπίου, δίνοντας το λόγο στον Εξουσιοδοτημένο Εκπαιδευτικό Σύμβουλο κ. Άκη Αγγελάκη, ο οποίος ανέπτυξε τη μεθοδολογία του οργανωμένου συστήματος “Power Selling”, και τις πρακτικές εφαρμογές προετοιμασίας του σε όλα τα στάδια του κύκλου της πώλησης.

Ο Διευθυντής Αναλογιστικού και Τεχνικών Υπηρεσιών Κλάδου Ζωής και Υγείας κ. Χρίστος Λουκαΐδης, εστίασε στα πλεονεκτήματα των νέων σχεδίων και την αναγκαιότητα τους στην Κυπριακή αγορά.

Το σεμινάριο έκλεισε ο Πρώτος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στην ανοδική πορεία της Εταιρίας και των ανακοινώσεων για την κατανομή κερδών στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της.

Η Altius Insurance συνεχίζει την ανάπτυξη της και διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της έχοντας ως γνώμονα την επαγγελματική κατάρτιση τους, την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση τους, προκειμένου να προσφέρουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση