ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Twitter Tax Cast από την PwC Κύπρου

Απάντηση μέσω Twitter σε ερωτήσεις του κοινού για την κυπριακή φορολογία

Δελτίο Τύπου

Αξιοποιώντας την ταχύτητα και την αμεσότητα επικοινωνίας που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η PwC Κύπρου διοργανώνει το πρώτο Twitter Tax Cast με θέμα συζήτησης το φορολογικό καθεστώς της Κύπρου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να υποβάλει ερωτήσεις στην ομάδα της PwC μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και να λάβει απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο για όλα τα σχετικά θέματα.

Το Twitter Tax Cast πρόκειται να λάβει χώρα την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, από τις 16:00 μέχρι και τις 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις σχετικές ερωτήσεις τους απευθυνόμενοι στην PwC Κύπρου (@PwC_Cy_Press), χρησιμοποιώντας το hashtag #PwCCyTaxCast. Απαντήσεις στις ερωτήσεις που μπορεί να αφορούν είτε φυσικά πρόσωπα είτε εταιρίες θα δίνει η εξειδικευμένη ομάδα του οργανισμού, αρμόδια για θέματα φορολογίας. Σημειώνεται ότι οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θα υποβληθούν έχουν σκοπό τη γενική ενημέρωση και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη επαγγελματική συμβουλή.

Η PwC παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, στοχεύοντας στην πλήρη και έγκυρη ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού με διαδραστικό και άμεσο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pwc.com.cy/twitter-cast.

 

Πληροφορίες

Twitter Tax Cast

30 Μαρτίου 16:00 - 18:00 Hashtag: #PwCCyTaxCast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
pwc

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση