ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προληπτική ανάκληση της κάπας νυχτερίδας LATTJO από την ΙΚΕΑ

Δελτίο Τύπου

Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν την κάπα νυχτερίδας LATTJO να σταματήσουν να την χρησιμοποιούν και να την επιστρέψουν στο κατάστημα για την πλήρη αποζημίωσή τους. 

 

Η ανάκληση έχει καθαρά προληπτικό χαρακτήρα και βασίζεται σε αναφορές, εκτός Kύπρου, σύμφωνα με τις οποίες το αυτοκόλλητο VELCRO δεν ξεκούμπωσε εύκολα κατά την αφαίρεση της κάπας.

Παρόλο που δεν αναφέρθηκε κανένα περιστατικό ατυχήματος η ΙΚΕΑ αποφάσισε την προληπτική ανάκληση του προϊόντος.

«Στην ΙΚΕΑ έχουμε μηδενική ανοχή όσον αφορά την ασφάλεια των παιδιών και σε καμία περίπτωση δεν διακινδυνεύουμε την πιθανότητα τραυματισμού κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Κατά τις έρευνές μας που ακολούθησαν τις αναφορές των περιστατικών βρήκαμε ότι το αυτοκόλλητο VELCRΟ ενδέχεται κάποιες φορές να μην ξεκολλήσει εύκολα, για αυτό πρέπει να εξετάσουμε ξανά τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου αυτοκόλλητου. Ως άμεση προληπτική ενέργεια ανακαλούμε το προϊόν, επιπλέον θα εφαρμόσουμε νέες προδιαγραφές έτσι ώστε να βελτιώσουμε τα μελλοντικά προϊόντα και να προσφέρουμε ακόμα πιο ασφαλή προϊόντα για τα παιδιά» δηλώνει η  Cindy Andersen, διευθύντρια του τομέα παιδικών προϊόντων της ΙΚΕΑ.

 

Οι κάπες νυχτερίδας LATTJO πωλούνταν σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η ΙΚΕΑ, εκτός της Ρωσίας και της Ινδονησίας, από τον Νοέμβριο του 2015.

 

Οι κάπες νυχτερίδας LATTJO μπορούν να επιστραφούν στο κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωση του προϊόντος. Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X