ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Hellas Sat επέλεξε την ΜΤΝ για την επικοινωνία της

H εταιρεία είναι ο ιδιοκτήτης του πρώτου ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 2

Δελτίο Τύπου

Η Hellas Sat, ιδιοκτήτρια του πρώτου ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 2, επέλεξε την ΜΤΝ για την επικοινωνία της, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη της στις αξιόπιστες τηλεπικοινωνιακές λύσεις της ΜΤΝ Business.

Με αυτή τη συνεργασία, η ΜΤΝ Business καλύπτει όλες τις ανάγκες της Hellas Sat σε κινητή τηλεφωνία και Mobile Internet. Το υπερσύγχρονο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας MTN 4G, με την υψηλή ποιότητα κλήσεων και τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες σε διαδίκτυο και δεδομένα, αξιοποιείται ήδη παραγωγικά από το εργατικό δυναμικό της Hellas Sat, στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα για άμεση πρόσβαση σε email, εταιρικά δεδομένα και εταιρικές εφαρμογές, από κινητά, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε γρήγορες ταχύτητες και ελάχιστους χρόνους ανταπόκρισης του δικτύου.

H Hellas Sat είναι η ιδιοκτήτρια του πρώτου ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 2, που εκτοξεύθηκε με επιτυχία και ξεκίνησε να λειτουργεί το Μάιο του 2003. Διαχειρίζεται την πλήρη χωρητικότητα του δορυφόρου, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότιο Αφρική και έχει επενδύσει στην κατασκευή ακόμα δύο δορυφόρων, των Hellas Sat 3 και Hellas Sat 4, μέσω των οποίων αναπτύσσονται σημαντικά οι δυνατότητες της εταιρίας ως προς την παροχή περισσοτέρων πρωτοποριακών υπηρεσιών. Ο δορυφόρος Hellas Sat 3 πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων και για την παροχή υπηρεσιών Internet στα αεροπλάνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνεργασία με τον οργανισμό Inmarsat.

Ο κ. Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Sat δήλωσε «Η επιλογή των συνεργατών μας στην Hellas Sat πραγματοποιείται με πολύ αυστηρά κριτήρια, αφού λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων μας επιβάλλεται να συνεργαζόμαστε πάντα με κορυφαίους οργανισμούς οι οποίοι μπορούν αποδεδειγμένα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μας. Με συνεργάτη την ΜΤΝ Business έχουμε πρόσβαση στο πιο σύγχρονο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στην Κύπρο και άριστη κάλυψη για τις καθημερινές απαιτητικές ανάγκες μας σε επικοινωνία».

Ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα που απαιτητικές εταιρείες όπως την Hellas Sat μας εμπιστεύονται για την επικοινωνία τους. Είμαστε περήφανοι γιατί σήμερα, πέραν των 8000 πολυεθνικών και Κυπριακών εταιρειών επικοινωνούν με ΜΤΝ, κάτι που αποδεικνύει ότι οι εταιρείες θέλουν ένα συνεργάτη που να μπορεί να τους προσφέρει περισσότερα: εξειδικευμένες λύσεις που συμβάλλουν στην ευρύτερη ανάπτυξη τους και υποστηρίζουν τις στρατηγικές τους ανάγκες με μετρήσιμα αποτελέσματα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση