ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Universal Life: Πρωτιά σε έρευνα αξιοπιστίας

Κρητιώτης: Αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς της εταιρείας

Δελτίο Τύπου

Παγκύπρια έρευνα για την αξιοπιστία των ασφαλιστικών εταιρειών ανέδειξε και φέτος τη Universal Life στην κορυφή.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Universal Life αναγνωρίζεται ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο. Αυτό έδειξε έρευνα που πραγματοποίησε η RAI Consultants.

Τα αποτελέσματα αναμφισβήτητα απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι η Universal Life χαίρει αξιοζήλευτης θέσης στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για το Δείκτη Αξιοπιστίας Ασφαλιστικών Εταιρειών, ανάμεσα σε 600 καταναλωτές, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όπως δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, Δρ. Ανδρέας Κρητιώτης, «τα αποτελέσματα της έρευνας είναι μια επιβεβαίωση της ηγετικής θέσης της Universal Life στον ασφαλιστικό τομέα, αλλά και μια επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και διαχρονικής προσήλωσης της Εταιρείας σε αξίες όπως ο επαγγελματισμός, τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, η συνέπεια και το ανθρωποκεντρικό πνεύμα».

Στόχος και υπόσχεση της Universal Life είναι να υπερβεί τις προσδοκίες των καταναλωτών συνεχίζοντας το έργο της με περισσότερη αφοσίωση, σκληρή δουλειά και συνέπεια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X