ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σημαντικές επαφές του ΚΟΤ στο πλαίσιο της έκθεσης Arabian Travel Mark

Το ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για την Κύπρο ήταν ιδιαίτερα αυξημένο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο της έκθεσης Arabian Travel Market μεταξύ 25-27 Απριλίου 2016, αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού που αποτελείτο από το μέλος Δ.Σ ΚΟΤ κ. Ηρόδοτο Ηροδότου και την κ. Αυγή Παπαγεωργίου, συντονίστρια του Τμήματος Προβολής.

Το ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για την Κύπρο ήταν ιδιαίτερα αυξημένο τόσο από πλευράς οργανωτών ταξιδιών των Εμιράτων όσο και από άλλους οργανωτές της ευρύτερης περιοχής.

Σημαντικό κρίνεται επίσης το γεγονός ότι η κυπριακή αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επαφές και με εκπροσώπους διαφόρων ινδικών εταιρειών, οι οποίοι επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Κύπρο. Σημειώνεται ότι οι πτήσεις μέσω Εμιράτων μπορούν να εξυπηρετήσουν δυνητικούς τουρίστες από Ινδία, αφού επί του παρόντος δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις. 

Συναντήσεις έγιναν επίσης με τους οργανωτές ταξιδιών των αεροπορικών εταιρειών Etihad και Emirates, οι οποίες ταξιδεύουν με μεγάλη συχνότητα από και προς Κύπρο, με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη προώθηση της Κύπρου ως προορισμού.  

Ο ΚΟΤ έλαβε μέρος στην έκθεση με δικό του περίπτερο, στο οποίο συμμετείχαν 20 περίπου τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς από την Κύπρο.

Όλες οι επαφές στέφθηκαν με επιτυχία και η αντιπροσωπεία του ΚΟΤ επέστρεψε στο νησί απόλυτα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των επαφών της.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X