ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναστέλλουν την απεργία οι υπάλληλοι της FBME

Ψήφισαν αν άρουν την απεργία και να αναστείλουν τη διαμαρτυρία από σήμερα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι υπάλληλοι ψήφισαν αν άρουν την απεργία και να αναστείλουν τη διαμαρτυρία από σήμερα, ούτως ώστε να μην υπάρξει περεταίρω αναστάτωση στην FBMEBank και στους καταθέτες της μέχρι να εκτελεστεί η πρόταση. Παρόλο που ακόμα παραμένουν ενέργειες για υλοποίηση από όλες τις πλευρές, τώρα αναμένεται ότι η επίλυση της διαφοράς μεταξύ των δύο πλευρών θα ακολουθήσει μια σύντομη και ομαλή πορεία.

Εκπρόσωποι του προσωπικού της τράπεζας FBMEBank βρίσκονται από την Τετάρτη 04 Μαΐου 2016 σε διαπραγματεύσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένων μελών της Αρχής Εξυγίανσης.

Οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε μία αναθεωρημένη πρόταση και πρόγραμμα ενεργειών. Οι απεργούντες και απολυμένοι υπάλληλοι της FBMEBank συνευρέθηκαν το Σάββατο 07 Μαΐου για να συζητήσουν την πρόταση και να ψηφίσουν επ’ αυτής.

Με την απόφασή τους να τερματίσουν την απεργία και διαμαρτυρία πριν από την ολοκληρωτική ικανοποίηση των αιτημάτων τους οι υπάλληλοι επιδεικνύουν την καλή τους θέληση και δέσμευση ως προς την επίλυση. Οι υπάλληλοι αναμένουν ότι οι αρχές θα δείξουν την ίδια καλή θέληση και πνεύμα συνεργασίας, και θέλουν να πιστεύουν ότι οι αρχές θα ενεργήσουν προς την εξυπηρέτηση των καλώς νοουμένων συμφερόντων όλων των εμπλεκομένων μερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση