ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Τρ. Κύπρου γίνεται μέτοχος της Fairways Automotive Holdings Ltd

Η Τράπεζα θα κατέχει μειοψηφικό πακέτο στην εταιρία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Τράπεζα Κύπρου προτίθεται να εισέλθει στο μετοχικό κεφάλαιο της Fairways Automotive Holdings Ltd. Αυτό ανακοίνωσε η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού σημειώνοντας ότι έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την προτεινόμενη εξαγορά ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Fairways Automotive Holdings Ltd από την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ, μέσω της Landanafield Properties Ltd. Προφανώς, πρόκειται για κίνηση που εμπίπτει μέσα στα πλαίσια αναδιάρθρωσης της εταιρείας. To υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο της Fairways Automotive Holdings Ltd, θα συνεχίσει να κατέχεται από τη Fairways Automotives Ltd. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσοστό της Τράπεζας Κύπρου θα είναι μειοψηφικό.

Η Fairways Automotive Holdings Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας η οποία ασχολείται με την εισαγωγή, εμπορία, πώληση, διάθεση, διανομή, αντιπροσωπεία και προώθηση αυτοκινήτων με τις επωνυμίες Renault, Mitsubishi και Dacia. Η εν λόγω εταιρεία ανήκει στη Fairways Automotives Ltd.

H Landanafield Properties Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Fairways Automotive Holdings Ltd. Η εν λόγω εταιρεία ανήκει στην Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση