ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δεν υπάρχει πρόταση εξαγοράς της Cyta Hellas λέει η Λευκωσία

Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος διαψεύδει τα περί επαφών με την Wind

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Φρένο στην δημοσιότητα που πήραν οι πληροφορίες από την Ελλάδα ότι η Wind πραγματοποιεί επαφές για εξαγορά της cyta Hellas προσπαθεί να βάλει η διοίκηση του ημικρατικού οργανισμού.

Εν μέσω έντονης ενασχόλησης και του εγχώριου τύπου με όσα μεταδίδονται από την ελληνική πρωτεύουσα η διοίκησης της μητρικής εταιρείας διέψευσε ότι υπάρχει πρόταση ενδιαφέροντος.

Η ηγεσία του ημικρατικού οργανισμού σε ανακοίνωση που εξέδωσε εκθειάζει την παρουσία της cyta στην Ελλάδα τονίζοντας ότι είναι μια επένδυση με στρατηγικά χαρακτηριστικά στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας.

Το όποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τη Cyta Ελλάδος, τονίζεται στην ανακοίνωση, πιστοποιεί την αξία της εταιρείας. «Με δυο λόγια, αναγνωρίζεται και από τους ανταγωνιστές της πως κάνει καλά τη δουλειά της και έχει δυναμική προοπτική».

Αφού απορρίπτεται η ύπαρξη πρότασης ενδιαφέροντος αλλά και συναφών διαδικασιών η ηγεσία του οργανισμού ανακοινώνει ότι ο επιχειρηματικός προσανατολισμός της θυγατρικής στην Ελλάδα είναι αναπτυξιακός.

Προς αυτή την κατεύθυνση όπως αναφέρεται ετοιμάζεται το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων.

Ο όμιλος cyta καταλήγει η ανακοίνωση στηρίζει την είσοδο της Cyta Ελλάδος στην αγορά νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X