ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Nasty Cat: Ένας αστικός κήπος

Στην πρώην γκαλερύ Αργώ έχει δημιουργηθεί ένας από τους πιο όμορφους κήπους της Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου

Σε στύλ bohemian hi tech στο εξωτερικό του, μινιμάλ στο εσωτερικό του το  Nasty Cat θυμίζει κάτι από Ιαπωνία, Σκανδιναβία αλλά και από το φινετσάτο Παρίσι. Το να βρεθεί κανείς στον χώρο του αποτελεί εμπειρία από μόνη της, αφού δεν θυμίζει κάτι από όλα όσα έχουμε συνηθίσει.

Στην Λεωφ. Διγενή Ακρίτα, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, στην πρώην γκαλερύ Αργώ έχει δημιουργηθεί ένας από τους πιο όμορφους κήπους της πρωτεύουσας.

Με πολλά φυτά, λεμονιές, fiber glass έπιπλα της Λευκωσίας των 70ς και άλλα πιο σύγχρονα organic ή μεταχειρισμένα, τίποτα δεν μοιάζει ίδιο με κάτι άλλο. Εκεί θα απολαύσεις καφέδες ipanema, cold brew, κεικς και scones  χωρίς γλουτένη, ενώ μπορείς να μετροφυλλίσεις ένα από τα δεκάδες vintage περιοδικά μόδας που υπάρχουν.

Την ποπ διάθεση του εξωτερικού έρχεται να συμπληρώσει αρμονικά η σοβαρότητα του μαρμάρινου λευκού του εσωτερικού concept store. Στο εσωτερικό φιλοξενούνται καινούριες και προηγούμενες συλλογές Ερωτόκριτος ενώ, κατά διαστήματα στον χώρο θα διοργανώνονται διάφορα events  στα οποία θα συμμετέχουν και άλλοι καλλιτέχνες από τον χώρο της μόδας, του ντεκό και των  cosmetics.

Το  Nasty Cat είναι μια εμπειρία που χρωστάς στον εαυτό σου...!

Σαν να ταξιδεύεις σε  άγνωστο προορισμό ενόσω βρίσκεσαι στο σπίτι σου!

 

Διεύθυνση: Διγενή Ακρίτα 64, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22429837

Ώρες Λειτουργίας: Δ-Σ 10.00 π.μ. - 8 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X