ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ACE επαναπροσδιορίζει το παιχνίδι

Η ξυλορακέτα, το απλό διαχρονικό παιχνίδι της παραλίας, βγαίνει έξω από τα στερεότυπα

Δελτίο Τύπου

Η ξυλορακέτα, το απλό διαχρονικό παιχνίδι της παραλίας, βγαίνει έξω από τα
στερεότυπα με οδηγό την Ace να επαναπροσδιορίζει το παιχνίδι και να το προωθεί ως lifestyle sport. Σκοπός της είναι να μας εμπνεύσει να παίζουμε περισσότερο.

Με την αρχική ιδέα να προέρχεται από το surf & beach lifestyle της Αμερικής, ένα νέο αθλητικό brand, η Ace, ήρθε να την υλοποιήσει στην Κύπρο. Είναι μεταξύ των πρώτων brands που εδραιώνουν το παιχνίδι της ξυλορακέτας ως αθλητικό τρόπο ζωής και ήρθε για να μείνει!

Ace Racket

Η Ace συνεργάστηκε με τον παλαιότερο και κορυφαίο κατασκευαστή ξυλορακέτας
στην Ελλάδα. Το τελικό προϊόν αυτής της συνεργασίας είναι μια από τις καλύτερες, τόσο σε επίδοση όσο και σε ανθεκτικότητα, χειροποίητες ξυλορακέτες στον κόσμο.
Ο μοναδικός σχεδιασμός της ρακέτας συνδυάζει μια τεχνολογία με κενά αέρος, ένα καινοτόμο σύστημα απορρόφησης κραδασμών, καθώς και μια εξειδικευμένη
διαδικασία τελειώματος. Περιλαμβάνει ένα εγκεκριμένο ITF (International Tennis Federation) μπαλάκι του τένις, επαγγελματική αντιιδρωτική χειρολαβή και μια πολύ κουλ τσάντα παραλίας.

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για καινούργιες καλοκαιρινές εμπειρίες!

Πότε και πού θα την βρείτε

Η Ace παρουσιάζει την καινούργια σειρά των ξυλορακετών της, τις πρώτες μέρες του φετινού καλοκαιριού. Μπορείτε να τις αποκτήσετε online μέσω της ιστοσελίδας της Ace, καθώς και από συγκεκριμένα μαγαζιά και ξενοδοχεία.

Η ομάδα της Ace έχει στόχο την εδραίωση του παιχνιδιού της ξυλορακέτας και με την αφοσίωση της σας υπόσχεται ένα συναρπαστικό καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ace

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση