ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αρχίζει έκδοση εισιτηρίων σήμερα το απόγευμα η Cobalt

Η αεροπορική εταιρεία έχει λάβει την εμπορική άδεια και ξεκινά πτήσεις εντός 10 ημερών

Η Cobalt έχει λάβει και την εμπορική άδεια, με αποτέλεσμα να μπορέσει πλέον και επίσημα να προχωρήσει σε έκδοση εισιτηρίων και κανονικές πτήσεις.

Σε δηλώσεις του στην «Κ», ο πρόεδρος του ΔΣ της Cobalt, κ. Γρηγόρης Διάκου είπε ότι «σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα ξεκινά η πλατφόρμα πώλησης/έκδοσης εισιτηρίων και θα δώσουμε ένα περιθώριο δέκα ημερών για να ξεκινήσουμε κανονικά πτήσεις. Εν τω μεταξύ, μέσα σε αυτό το διάστημα που θα ακολουθήσει, θα έχουμε κανονικά chartered πτήσεις όπου ο κόσμος θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί μέχρι να εκδοθούν κανονικά τα εισιτήρια τους».

Ερωτηθείς για το που ήταν το κώλυμα και καθυστέρησε έστω και λίγο η έκδοση της εμπορικής άδειας, ο κ. Διάκος δήλωσε ότι ήταν ούτως ώστε να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις όπως προνοεί η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Υπάρχει εξάλλου πολύ αυστηρός κανονισμός για τον έλεγχο των μετόχων αεροπορικών εταιρειών, όπου αυτοί πρέπει να είναι κατά 51% ευρωπαίοι. Ως εκ τούτου, είχαν ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες και τώρα όλα καλά», κατέληξε ο κ. Διάκου.  

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X