ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΤΥΚ: Πιθανή η πώληση Εθνικής σύμφωνα με Κατσέλη

Επαφές και με τη διεύθυνση της Eurobank στην Ελλάδα είχε ο Λ. Χατζηκωστής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η τράπεζα στην Κύπρο να αλλάξει χέρια. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει εγκύκλιος της ΕΤΥΚ, επικαλούμενη τα όσα είπε η κ. Κατσέλη κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Κύπρο κατά την οποία μίλησε και με το προσωπικό της τράπεζας. Η εξέλιξη αυτή, αναφέρεται, προβλημάτισε άμεσα το προσωπικό.

Προστίθεται επίσης, πως ο Επίτιμος Πρόεδρος της οργάνωσης Λοΐζος Χατζηκωστής την επόμενη μέρα είχε συνάντηση με την κ. Κατσέλη κατά την οποία συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις σε σχέση με την τράπεζα.

Παράλληλα, ο Λ. Χατζηκωστής είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank Φωκίωνα Καραβία και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Σταύρο Ιωάννου όπου συμφωνήθηκε να διατηρηθεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας. Το ενδεχόμενο απορρόφησης της Εθνικής Κύπρου από την Eurobank, στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συμφωνίας για την περιοχή των Βαλκανίων, είναι στο τραπέζι, όπως έγραψε η «Κ», ωστόσο, στο παρόν στάδιο δεν φαίνεται να υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X