ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Δ/της Πωλήσεων κ. Δημοσθένης Τζιάζας αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του 2015 στην τελετή

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων και Πρακτόρων για την χρονιά 2015 από την Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου και την Εθνική Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Έφορος Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νάταρ, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των εταιρειών κ. Σταύρος Κωνσταντάς, τα μέλη Δ.Σ. κ.κ. Γιώργος Ζαφείρης, Σωτήρης Σοφόπουλος και Σταύρος Καραγρηγορίου, ο διευθύνων σύμβουλος  της εταιρείας κ. Ελευθέριος Βασιλείου, το Δίκτυο Πωλήσεων και το Διοικητικό Προσωπικό. 

Με σύνθημα Μαζί Απογειωνόμαστε ο Δ/της Πωλήσεων κ. Δημοσθένης Τζιάζας αναφέρθηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2015 και στις προσδοκίες της Εταιρείας για το 2016.  Έκανε αναφορά, επίσης, σε αλλαγές στα συστήματα και τις διαδικασίες και που θα υποστηρίξουν ακόμα πιο πολύ τους συνεργάτες μας.

Σε ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ελευθέριος Βασιλείου συγχάρηκε τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Πράκτορες για την επίτευξη των στόχων τους κάνοντας μια σύντομη αναδρομή της πρόσφατης εξέλιξης  των Εταιρειών καθώς και στους στόχους για την καινούργια χρονιά, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα τις αρχές επί των οποίων πρέπει να βασιστεί η συνέχιση της επιτυχημένης  πορείας  των συνεργατών και της εταιρείας.

Στο δικό του χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σταύρος Κωνσταντάς έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στους μαχητές της πρώτης γραμμής και διαβεβαίωσε ότι η μητρική εταιρεία ΑΕΕΓΑ Η ΕΘΝΙΚΗ θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τις εταιρείες στην Κύπρο.  Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις απονομές των βραβείων των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων  και Πρακτόρων για το έτος 2015.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση