ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H καλοκαιρινή περίοδος απογειώνεται με την Blue Air από την Κύπρο

Η Blue Air πλέον εκτελεί ναυλωμένες πτήσεις από τη βάση της Λάρνακας, σε 9 προορισμούς

Δελτίο Τύπου

Μετά από την περσινή επιτυχημένη σύμπραξη, μεταξύ της Blue Air και των Τουριστικών Πρακτόρων Top Kinisis και Xenos Travel, έχουμε ανανεώσει την συνεργασία μας, με την παρουσία περισσότερων ναυλωμένων πτήσεων για τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο – Αύγουστο 2016.

Η Blue Air πλέον εκτελεί ναυλωμένες πτήσεις από τη βάση της Λάρνακας, σε 9 μαγευτικούς προορισμούς, υποσχόμενους χαλάρωση και ξεγνοιασιά, όπως Χανιά, Καβάλα, Μιλάνο, Πρέβεζα, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκιάθος αλλά και Ζάκυνθο. 

Η αεροπορική εταιρεία υπόσχεται στο επιβατικό της κοινό, να το κατενθουσιάσει  με την Κυπριακή φιλοξενία, που θα βιώσει στις νέες ναυλωμένες πτήσεις της Blue Air.  Έχοντας πάντα υπόψη την άνεση και ασφάλεια, τον καλωσορίζει στις πτήσεις της με τη ζεστή της Κυπριακή φιλοξενία, δεσμευόμενη να κάνει το ταξίδι του επιβάτη της μοναδικό. 

Ο κ.Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer της Blue Air, δήλωσε: “Η συνεχής ανάπτυξη σημαίνει περισσότερους προορισμούς και περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες.  Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν που μπορούμε, μετατρέποντας την καλοκαιρινή περίοδο διακοπών, άνετη και ευχάριστη για το επιβατικό μας κοινό.  Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε το δίκτυο της Λάρνακας με όχι λιγότερο από 9 καλοκαιρινούς προορισμούς σε συνεργασία με τους Top Kinisis και Xenos Travel’’.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X