ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα συσκευασία για γάλα Λανίτης

Στοιχεία και εικόνες από την κυπριακή φύση στο νέο μπουκάλι

Δελτίο Τύπου

«Όταν την αγνότητα και τη φρεσκάδα μπορείς να τη δεις και να τη γευτείς, μπορείς και να την εμπιστευτείς». Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια πάνω στην οποία βασίστηκε η νέα, ολοκαίνουργια διαφανής συσκευασία του Φρέσκου Γάλακτος Λανίτηςπου αναδεικνύει πως «το πόσο καλό είναι… φαίνεται».

Η Α/φοιΛανίτη ανανεώνει την εμφάνιση του Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης, με στόχο να φέρει τους καταναλωτές πιο κοντά στις παραδοσιακές αξίες της φρεσκάδας και της αγνότητας του γάλακτος, αναδεικνύοντας παράλληλα την ποιότητα του προϊόντος.Η ιδιαίτερη νέα συσκευασία χαρακτηρίζεται από το νοσταλγικό ύφος των ανανεωμένων γραφικών της, που απεικονίζουν στοιχεία και εικόνες από την κυπριακή φύση, ενώ κρύβει το στοιχείο της έκπληξης, καθώς αυτάαποκαλύπτονται σταδιακά όσο αδειάζει το μπουκάλι.

Όλες οι συσκευασίες του φρέσκου γάλακτος Λανίτης των 3%, 1,5% και 0,1% λιπαρών, καθώς και οι συσκευασίες του γάλακτος με χαμηλή λακτόζη LactLight και CalciumPlus με 40% περισσότερο ασβέστιο, έχουν ανανεωθεί και βρίσκονται ήδη σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο. Η νέα συσκευασία αναδεικνύεται και από τη νέα σελίδα LanitisMilk στο Facebook, που δημιουργήθηκε για να μοιραστεί τα νέα της μάρκας με όλους τους καταναλωτές!

Το Φρέσκο Γάλα της Α/φοιΛανίτη βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους από το 2001. Πάντα με σεβασμό προς αυτούς, η εταιρεία Α/φοίΛανίτηανανεώνει τα προϊόντα που προσφέρει, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της Κυπριακής αγοράς και οικογένειας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση