ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βραδιές Ενημέρωσης Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου

To Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει Βραδιές Ενημέρωσης και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να «Γίνουν το Μέλλον», σπουδάζοντας στο κορυφαίο πανεπιστήμιο της Κύπρου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών που τους ενδιαφέρουν, τα ελληνόφωνα τμήματα και προγράμματα σπουδών, τις δυνατότητες εγγραφής, μετεγγραφής και συνέχισης σπουδών, τις ιδρυματικές υποτροφίες, καθώς και τις κρατικές υποτροφίες και χορηγίες που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

 

Έμπειροι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού και διακεκριμένα μέλη του διδακτικού προσωπικού θα είναι παρόντες να παρέχουν σωστή πληροφόρηση και να απαντήσουν κάθε ερώτηση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έρθουν σε επαφή με το εξειδικευμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ», το οποίο βοηθά να ανακαλύψει τις επαγγελματικές κλίσεις, δεξιότητες και ικανότητες του κάθε συμμετέχοντα, προκειμένου να προσδιοριστούν οι κατευθύνσεις και το επάγγελμα που τους ταιριάζει.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εξοικειωθούν με νέα προγράμματα σπουδών που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις, σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα προγράμματα Ναυτικής Ικανότητας, γνωστά διεθνώς ως “Competencies” του International Maritime Organisation (IMO), που θα προσφέρονται από τη νεοϊδρυθείσα Ναυτική Ακαδημία Κύπρου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, από αυτό το Σεπτέμβριο.

 

Στις Βραδιές Ενημέρωσης θα παρευρίσκεται και εξειδικευμένο προσωπικό του Intercollege, για να παρέχει πληροφόρηση και να απαντήσει σχετικές ερωτήσεις.

 

Οι Βραδιές Ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν:

  • Λάρνακα, Τρίτη 30 Αυγούστου, στο Ξενοδοχείο Sun Hall, 18:30 - 20:30
  • Λεμεσό, Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο Ξενοδοχείο Royal Apollonia, 18:30 - 20:30
  • Λευκωσία, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στους χώρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στην Έγκωμη, 18:30 - 20:30
  • Πάφο, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Almyra, 17:00 - 20:30        

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22841528 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: admissions@unic.ac.cy.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση