ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρ. Κύπρου: Η Lyn Grobler νέο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ

Θα κατέχει τη θέση της Διοικητικού Συμβούλου μέχρι την επόμενη ετήσια Γενική Συνέλευση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, κατά τη συνεδρία του στις 30 Αυγούστου 2016 αποφάσισε το διορισμό της κας Lyn Grobler ως Μη Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο διορισμός τελεί υπό την έγκριση της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας. Η κα Grobler θα κατέχει τη θέση της Διοικητικού Συμβούλου μέχρι την επόμενη ετήσια Γενική Συνέλευση στην οποία θα είναι υποψήφια για επανεκλογή.

Η κ. Grobler αποφοίτησε το 1985 από το πανεπιστήμιο Cape Peninsula Technology University της Ν. Αφρικής με δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της Επεξεργασίας Ηλεκτρονικών Δεδομένων.

Το 2016 η κα. Grobler διορίστηκε ως Ανώτατη Διευθύντρια Πληροφορικής στην Hyperion Insurance Group και είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Hyperion Group. Προηγουμένως, η κα. Grobler εργάστηκε στην BP για 16 έτη, κατέχοντας διάφορες θέσεις στον τομέα της Πληροφορικής και στον τομέα παγκόσμιων εμπορικών συναλλαγών, αποχωρώντας ως Αντιπρόεδρος και Ανώτατη Διευθύντρια Πληροφορικής, Εταιρικών Λειτουργιών, όπου ηγήθηκε του μετασχηματισμού του οργανισμού και του ψηφιακού χώρου μέσα από την εσαγωγή αλλαγών σε επίπεδο διαδικασιών και τεχνολογίας. Πριν την BP, η κ. Grobler διαχειρίστηκε διεθνή έργα τεχνολογίας μεγάλης εμβέλειας και στρατηγικές στο Λονδίνο καθώς και στην Ν. Αφρική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση