ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

PwC: Υποδέχεται 70 νέους απόφοιτους πανεπιστημίων

Πρόκειται να ενταχθούν στα προγράμματα εκπαίδευσης του οργανισμού

Δελτίο Τύπου

Η PwC Κύπρου καλωσόρισε στις 26 Αυγούστου 2016, 70 νέους απόφοιτους πανεπιστημίων,οι οποίοι πρόκειται να ενταχθούν στα προγράμματα εκπαίδευσης του οργανισμού με σκοπό την απόκτηση του τίτλου του εγκεκριμένου λογιστή.

Τα νέα μέλη της PwC καλωσόρισαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού,κ. Ευγένιος Ευγενίου και ο Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ.Φίλιππος Σώσειλος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα, τόσο για τον οργανισμό, όσο και για το πρόγραμμα εκπαίδευσής τους.

Ο κ. Ευγενίου δήλωσε ότι «ο οργανισμός μας πιστεύει στους νέους ανθρώπους και στις απεριόριστες δυνατότητές τους γι' αυτό συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον προσλαμβάνοντας και εκπαιδεύοντας ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίων. Είμαστε υπερήφανοι για τους νέους της χώρας μας και θα συνεχίσουμεμε κάθε δυνατό τρόπο να στηρίζουμε την οικονομία της Κύπρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2016, η PwC προσέλαβε περισσότερα από 170 νέα μέλη. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 90 απόφοιτοι πανεπιστημίων που εντάχθηκαν στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού κατά το 2015 για απόκτηση των τίτλων ACA και ACCA.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC στις επαγγελματικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρεται από τον οργανισμό,καθώς τα ποσοστά επιτυχίας τους ξεπερνούν το διεθνή μέσο όρο. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2016, 10 εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC πέτυχαν παγκόσμιες και παγκύπριες διακρίσεις στις επαγγελματικές εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales(ICAEW) και του Association of Chartered Certified Accountants(ACCA).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση