ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του iPhone 7

Το τηλέφωνο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα έχει 4.7 και 5.5 ίντσες οθόνη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στις 8 το βράδυ (ώρα Κύπρου) θα ξεκινήσει το καθιερωμένο event της Apple, στο οποίο θα γίνει η παρουσίαση του καινούργιου μοντέλου iPhone της εταιρείας. Φέτος αναμένουμε την αποκάλυψη του iPhone 7, ενώ η εταιρεία παράλληλα θα παρουσιάσει το Apple Watch 2 και το καινούργιο λειτουργικό ios 10 που θα συνοδεύει το iPhone.

Το iPhone 7 σύμφωνα με φωτογραφίες και πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τους τελευταίους δύο μήνες, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις 4.7 ιντσών μεγέθους οθόνης αλλά και σε ένα μεγαλύτερο 5.5 ιντσών που θα ονομάζεται ή Plus ή Pro. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να κρατήσει το όνομα του προκατόχου του (6S PLUS) και να ονομάζεται iPhone 7 Plus. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φωτογραφίες και πληροφορίες, το iPhone 7 θα έχει μια κάμερα, ενώ το iPhone 7 Plus φέρεται να έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του.

Η θύρα που δέχεται τα ακουστικά φαίνεται να έχει καταργηθεί για να νέα τηλέφωνα και για μουσική ο χρήστης είτε θα χρησιμοποιεί αυτή της φόρτισης, είτε την ασύρματη σύνδεση (Bluetooth – wifi).

Αλλαγές ενδέχεται να δούμε και στους χρωματισμούς των συσκευών, καθώς φημολογείται ότι θα μπουν δύο νέες μαύρες αποχρώσεις, καταργώντας όμως τη χρωματική επιλογή Space Grey.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες θα καταργηθεί η χωρητικότητα των 16 Gb , με την βασική πλέον να είναι η 32GB. Η μέγιστη χωρητικότητα λέγεται ότι θα είναι αυτή των 256 Gb.

Συγχρόνως με τα αποκαλυπτήρια των νέων προϊόντων, η Apple θα παρουσιάσει στο κοινό τα νέα λειτουργικά που θα συνοδεύουν τους υπολογιστές της, το ρολόι και το Apple TV.

Η εμπορική επιτυχία της Apple από το iPhone, έφερε εξωπραγματικά έσοδα στα ταμεία της από το 2007 που πρωτοπαρουσιάστηκε. Είναι το «δυνατό χαρτί» της εταιρείας και οι πωλήσεις του θα αρχίσουν κατά το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Ας αναμένουμε μερικές ώρες για να δούμε ποιες από τις πάνω πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
iPhone 7  |  Apple  |  ios 10

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση